• 1912 doğumlu falandır.
  • dedem bu akımın temsilcisidir. keşke dedem zamanında kalsaydı dediğim giyim tarzıdır .
  • severim. göbekli erkekler siz giymeyin, size yakışmıyor.
  • dave gahan değilseniz giymeyiniz.

    (bkz: yelekle bile seksi olabilen adam)*
  • benimdir. anne yeleği giyerim.

    anne yeleği giymek kadar güzel bir şey yok. koruyucu bir özelliği var. bildiğin mithril.

    edit1: kötülüklerden koruyor.
    edit2: ev içinde giyiyorum.
  • elbiselerin belirli fikrilerin etkisinde kalıp, giyinen kişiye yapılan yakıştırmalar yüzünden giyinemiyoruz. ben takım elbise içine yelek giyinmeyi seviyorum. bunun beni bir kalıba sokması neden?
  • deri yelek giyen erkek; anadolu rock müziğini 2. sınıf bir barda icra eder veya arkasında bayrak sallanan harley davidson tarzı motor sahibi bir erkektir.

    kumaş yelek giyen erkek; babası müteahhittir ve baba parasıyla alınmış, ekonomik durumuna göre bmw veya volkswagen (passat) marka otomobile sahiptir. genellikle esmer platin saçlı hanımlardan hoşlanır. sürekli nargile kafelerde takılır.
  • 10 yıldan fazladır sürekli yelek giyerim.

    ilk 20 yaşlarımın başında giyimini beğendiğim birinde görmüştüm. neden giydiğini sorunca "göbeği toparlıyor, erkek korsesi bu" diye espri yapmıştı. fit sayılabilecek bir adamdı aslında. dedim why not, ben de alayım.

    sonra ne kadar rahat bir şey olduğunu anladım. o fazladan 2 cebin rahatlığına alışınca geri dönüşü olmuyor. şu anda dolabımda çeşit çeşit yelekler mevcut. artık benimle bütünleşti yelek. insanlar da beni yelek ile tanıdıklarından sorgulamıyorlar. ilk geçiş döneminde "aa yelek mi giyiyorsun" denirdi, sonra alıştılar.

    cidden tamamlayıcı bir aksesuar, ki zaten günümüz modasında erkeğe pek fazla aksesuar bırakmadılar. şapka, yelek, askı kemer, papyon, eldiven, köstekli saat, baston gibi aksesuarlardan birini kullanıyorsunuz ya marjinal derler ya da.. ne bileyim yukarıdaki entrylere bakın işte.

    kasket şapka giyen bir arkadaşım vardı, o da benim gibi diretti ve kendiyle bütünleştirdi o şapkayı. giyecekseniz bir şeyi giyin, insanlar ne der diye takılmayın. giymeseniz de diyorlar onlar bir şey.
hesabın var mı? giriş yap