• (bkz: yiğit alpman) ve (bkz: eren aybars arpacık) adlı bu iki genç (bkz: iz tv) de yayınlanan (bkz: yolda) adlı programda hem geziyor hem güldürüyorlar. çok samimi, çok güzel bir program çıkıvermiş ortaya. hepsinin ellerine sağlık.
  • avrupa işte böyle gezilir dedirten, yerel halkın yaşayışına da dikkat çeken, kurgusu da estetik ve eğlenceli gezi programı.
  • bu ikisini al eve besle besle sev. bu kadar mı sevimli olur iki insan ya. taam kabul ediyorum aynı zamanda güzel adamlar.
  • ben gideceğim ülkede nasıl gezmek istiyorsam o şekilde gezen arkadaşların yaptığı program. tek eksiği az ama öz program yapıyor olmaları. eğer böyle kaliteli olacaksa olabilir tabi. izlerken 30 dakika nasıl geçiyor anlamıyor insan.
  • bu hafta sırbıstan'daki guca trumpet festival'e yer veren iz tv programı. izlemek için

    bu ikiliye rastladığım zaman daha önce yayını izlemiş bile olsam yine izliyorum, daha çok ülke gezsinler, daha çok festivale katılıp tanıtsınlar, biraz da tur/uçak/otel/ulaşım/yemekler vs maliyetlerle ilgili bilgi verseler insanlara daha güzel rehberlik etmiş olurlar. böyle pozitif kişilikler ekranlarda çoğalmalı. bir diğeri için (bkz: serkan ercan)

    bazı eski program videolarına buradan erişmek mümkün
  • hem planlı hem doğaçlama takılan iki gezgin'in seyahat maceraları. daha önce benzeri programlardan aynı tadı alamamıştım, ama merak etmediğim bir ülke bile olsa artık bu çocuklar için açıp izliyorum youtube'dan. gezerken çok keyif aldıkları belli ve izleyiciyi de samimiyetleriyle ekran başına kilitliyorlar. umarım programları uzun soluklu olur.

    ayrıca ben de gezmek istiyorum lan böyle, fotoğraf çektirmek yerine kamera alıp video'ya çekmek istiyorum. hatta onlardaki gibi bir profesyonel kameram olsa da mekanların önünden geçerken davet etseler hep, planlı gezmeler yerine spontane takılsak, o ülkenin kültürünü detaylarda yakalasak falan fişmekan.
  • artık uykudan önce bölümünü göremediğimiz program. deli gibi sevimli geziyorlar ötesi yatmadan önce yarı uykulu günü değerlendiriyorlardı. tekrar görmeyi istediğimiz hareketler bunlar. ayrıca bu adamlar malta'ya gitti diye malta'ya gittim. ama pek tabii ki bu adamlar gibi biri olmayınca yanınızda zevk alamıyorsunuz. *

    10:15'ten itibaren
  • her kanalda benzer formatta onlarcası var ama işte sempatik olmak kişinin tıynetinde vardır şebeklik yaparak sempatik olamazsın.

    eğlendiklerini hissettirdiklerinden ayrı bir keyif verir izlemesi.

    sizin gittiğiniz yerlere gidip de yapmadığınız şeyleri yaptıklarını izleyince uyuz olursunuz ama işte bi espri yaparlar yarılırsınız.

    neşeli belgeseldir.
  • sharm el sheikh bölümünün* en sonunda jenerikle beraber çalan şarkıyı merak ettiğim on numara belgesel. izlemeden önce ne vakitler, ne playlistler harcamıştım ufak bir ipucu için. elimdeki en somut belgeyi yarattıkları için de ayrıca teşekkür ederim.
hesabın var mı? giriş yap