• gezi sırasında türkiyede olmadıgım için beni etkilemeyen soruşturmalardır...

    kısmet olursa, gene gidersem, türkiyedeki hiçbirşey etkilememeye devam edecek...

    unutmadan: ytd...

    tanım: hukuksal bir süreç
  • haberde bahsedilen 600 kişinin içinde benim de olduğum soruşturma olayı. birlikte gözaltına alındığımız arkadaşımın arayıp haber vermesiyle öğrendim. onu da emniyetten arayıp "gezi olaylarına katılıp gözaltına alınmışsınız. gelip ifade vermeniz gerekiyor." demişler. 50 sayfalık fezleke oluşturulmuş. milyonlarca insanın katıldığı eyleme bizim de katılmamız, hiç kimseye ya da hiçbir şeye zarar vermediğimiz halde neden suç teşkil ediyor olabilir? o zaman en az 5 milyon insanın ifadesini almaları lazım. üstelik üzerinden 5,5 yıl geçmiş bir olay.
  • (bkz: alemin derdi biz olmuşuz)
    (bkz: demek ki zamanında iyi koymuşuz)

    çomarlarin değil 5.5 yıl, 55 yıl geçse sindiremeyecekleri gezi için hasetlerinden çatladiklarinin bir başka göstergesi. kudur şakirt. nefesimizi hep ensenizde hissedeceksiniz.
  • 6 iddianame yazılan, getö davalarının başlayacağını gösteren olay.
  • gezi'ye katılan herkesin gidip "ben gezi'ye katıldım ifade vermek istiyorum" demesi gereken durum. geziye milyonlar katıldı ne 600 kişisi.
  • içinde olmadığım için utandığım soruşturmaların açılması olayıdır.

    baskıcı düzen sizi "makbul vatandaş" sayıyorsa, bir aynaya bakmanız gerekir. "ben her devrin adamı bir korkak mıyım?" diye.

    demek ki devlete makbul vatandaş olmuşuz. çok utanıyorum. çok...
  • öğretim görevlilerinin gözaltına alınmasıyla işaret fişeği haftalar öncesinden çakılan soruşturmalardır.

    yine hocaların salınması gibi hiçbir sonuç çıkmayacaktır. zira amaç 5 yıl önce dolaba konan yemeğin belki yerler diye fırına verilmesi hadisesidir.
  • keşke biri benim müvekkilim olsa dediğim, deliller ne, acaba hangi suç oluştu diye merak ettiğim, buna da terör diyeceklerine göre alternatif örgüt ismi düşündüğüm soruşturmadır.
    normalde örgüt suçlarında bir örgüt lideri ve de örgüt şeması olur.işte komedi orda yaşanacak.tutanın elinde kalacak olan şemayı nasıl çizecekler, lideri kim yapacaklar acaba.
    ama tabi çok sevgili hukuk sistemimizde elbette bir yol bulunacak, şemasız lidersiz örgüt olacak.sprey boyalar,talcidler,limonlar,çöp torbaları suç aleti sayılcak.seçim öncesi bir terör örgütünün daha çökertildiği söylenecek.ölen canlarımıza kıymet verilmediği halde gitti kamu malları denecek.zamanaşımı falan işlemeyecek.
    o güzel 6000 insanı savunan 6000 avukata da sonra bi soruşturma açılcak.böyle böyle hayat sürüp gidecek.olan yine gezinin o güzel insanlarına olacak.
hesabın var mı? giriş yap