• https://youtu.be/er-xl2xuveq

    kadere bak. işte gündelik hayatta selam verip almayacağımız insanlar tarafından nasıl hunharca topa tutulduğumuzu görüyoruz.

    bizden kendini üstün görmesinin tek nedeni burada yaşamıyor olması.

    bunun z, y, x kuşağı ile alakası yok. bir y kuşağı mensubu olarak 12 yaşındaki kardeşimin bu şahıstan daha yetenekli ve zeki olduğunu düşünüyorum.

    sürekli yazıp siliyorum, şuraya sayfalar dolusu cümleler yazabilirim ama zaman kaybı.
  • tanım editi:dinlemeye bile gerek yok. gittiği ülkeye adapte olamamış, dışlanmış, işe yaramaz ezik bir orospu çocuğunun zırvaları.

    bunun gibi maymundan 5 dakka sonra doğmuş neandertallere sırf yurt dışında yaşıyo diye özenmeyin, imrenmeyin.
    şunu bilin bunun gibi uyumsuz sik suratlıların göt sızısının sebebi oralarda adam yerine bile konulmamaları, her ortamda itin götüne sokup sokup çıkarılmalarıdır.
    bunun gibi puştlara bahçevansın biberin yok dalyaraksın haberin yok diyip geçin.

    evet, biz yapamadık, bizden öncekiler de yapamadı.
    ama o beğenmediğiniz z kuşağı (sizin çocuklarınızın da içinde olduğu o gençler) sizin gibileri çıktığınız yere sokacak merak etmeyin olmayan beynini siktiğimin eğitilmez çomarları.

    hakaret de öyle edilmez böyle edilir döl israfı pezevenk.
  • madem türkiye bu kadar iyi bir ülke sen yurtdışında ne bok yiyorsun diye sorulması gereken adamdır. konuşma tarzından cahillik seviyesi fazlasıyla anlaşılıyor.
  • bir beyni jöle kıvamına gelmiş, söylediği sözde bir mantık olmayan, zaten parasının gücüyle dil ve iyi eğitim alıp kaçmış z kuşağı bireylerini götüne sokması gereken ahlak fukarası.
  • muhtemelen tek varlığı döviz olan gö**en bacaklı kuzen evliliği mahsülü bir almancı içeren bir videodur.
  • anasının tuvalet temizleyip kazandığı euro'larla kendini lord zanneden bir çomardır. 1000 kere dediler "tuzruhu ile çamaşır suyunu karıştırıp temizlik yapmayın" diye. 2 gram beyniniz var bu karışım onu da eritiyor.
  • 2-3 sene once body building ayagina birkac videosunu izlemistim bu malin. steroid basmaktan kafayi kirmis iyice. burada basligini acip gundem yapmaya degmez bu yavsak.
  • beyin kapasitesi - kas oranı konusunda ters korelasyona sahip bir dummkopf'tur.
  • türkiye'de yaşasa donundan mendil yapar.

    edit: don ile bağlantılı olan linki ekledim.
  • kuduruyorlar sadece olan bu. onlardan küçük olmamız güçlerine gidiyor. onlara göre yaşça küçük olan karar almaz, büyüklerin kararlarını yerine getirir ama onların zamanı çoktan geçti. bu yüzden korkuyorlar.
hesabın var mı? giriş yap