• televizyon makinası'nda köklü müzik gruplarının eski ve yeni konser kayıtlarının yayınlandığı küçük/kısa bir bölüm. nadiren yayınlanmaktadır. şimdiye kadar iron maiden'ın * 1980'ler ve 2000'lerdeki görüntüleri ile *scorpions'un *1980'ler ve 2001'deki görüntüleri (bkz: still loving you) yayınlanmıştır (ya da ben sadece bu kadarını gördüm).
  • mahkemelerin dava yağmuruna boğulmasına neden olacağı hededir.
  • trt belgesel'deki yayınlardan biri.

    bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. lütfen belgeseli sunan arkadaş alınmasın. programı çok cansız, ruhsuz sunuyor. sanki her cümlede müthiş bir buluşa değiniyor gibi. oysa, izleyici üzerinde ilgi uyandırabilecek cümle sayısı sınırlı. anlattığı konular ilgimi çekse de, bu arkadaşı 5 dakikadan daha fazla dinlemem mümkün değil. sürekli aynı ve kulağa hoş gelmeyen, izleyiciyi sıkan ses tonuyla konuşması, belgeselin güzelliğini bozuyor.
  • trt sunucularina takilan arkadaslar sakinola trd de yayimlanan maclari seyretmesinler. ortada futbol namina hicbir sey yokken bile oyle bir cigerden bagiriyorlar ki, istemeden ugrastigin baska seyleri birakip bakiyorsun. birinde oyle birden bir bagirdi ki spiker: `ahmet kaldiriimm cok sert suuutttt` hemen baktim, ben basimi cevirip bakmaya baslamamdan itibaren yaklasik 20 saniye sonra top hulleye hulleye tac a cikti... * *
  • tarihi yerleri gezerek onlar hakkında ilginç ve önemli bilgiler veren, kaliteli bulduğum program.
  • trt belgesel'de ilgimi en cok ceken program.

    kucukken hayalim arkeolog olmakti. her izledigimde buyuk keyif aliyorum. sunucusu motomot, ezbere konusan benzerlerinden ziyade cok icten anlatiyor.

    yolda gorsem de iki sohbet etsem diyebilecegim nitelikte bi' insan.

    devam etsin, hic bitmesin.
  • her bir bölüm için muazzam bir araştırma yaptıkları çok belli olan trt belgeseli. ölüm ile ilgili olan bölümüne denk geldim. yarım saat bile sürmeyen bölüm için urfa'dan bodruma kadar onlarca yer gösterildi. verilen bilgiler ve hikayenin akışı çok başarılı. halikarnastan anıtkabire bağlamasında gerçekten şok oldum. hangi ara sonuna geldi anlamıyorsunuz bile. anlatım tarzı ve ses tonu kesinlikle çok iyi. monoton gelebilir, ama farklı bir tonda da anlatmak işin ciddiyetini bozabilir. bence aynen devam. ve hatta bu belgesel dünyaya pazarlanabilecek kalitede. umarım dublajlarını da görürüz
  • sene olmuş 2017 hala ortalarda yok. isviçreli bilim adamları da bizim memurlar gibi oldu. candy crush'a, feysbuka sardılar kesin.
hesabın var mı? giriş yap