*

  • az once olmus depremdir.
    saat: 10.08
    büyüklük: 2.8
    derinlik:4.9 km
    süre: 1.5~2 saniye

    saat: 11.08 ( 5 saniye sonra yazdım! )
    büyüklük: 2.7
    derinlik: 5.2 km
    süre : 0.6 saniye

    not3: moderasyon başlığı yalova diye değiştirebilir. ben deprem anında depremin merkez üssünü büyüklüğünü bilemem. dün yalova'da olan depremde herkes istanbul depremi diye baslik açıp yazdı. onlar yalova'daki depremi niye sahipleniyor? ben daha fazla bilgi aktarımı olduğu için bu basliga yazdim marmara başlığına da yazdım. altta söven sayan arkadaşlar sakın marmara denizi ya da yalova'da meydana gelen depremde istanbul depremi diye başlık acmayın ve entry girmeyin girerseniz fena söverim ben de.

    soru1: arkadaş yazmış dünkünün artcısı diye aq hiç mi öncü deprem olmuyor? azalarak bitmesi lazım değil mi hep artçı oluyorsa?

    not2: eğer deprem olur da bana laf edenler ekşiye başlık açar ve de ilk entrysinde depremin büyüklüğünü yazmazsa ben onun beynini.. aq yataktan kaldırdı diyorum tabi ki 5.0 depremi gibi olmaz ama ben nerden bileyim depremin 3.0 altında olduğunu. kandilli 20 dk sonra açıkladı millet buraya bakıyor. sallaninca ve deprem 2 saniye sürünce başlığı açtım daha uzun sürse zaten dışarı kacardim eksiye baslik girmekle mi uğraşırım. 10 metre daha koşsam dışarıdayım ev tek katlı yolu yarıladım deprem bitti ben de ekşiye bakayım dedim. kimse de bir şey yazmayınca ben de mi sorun var diye başlığı açıp entry girdim olay bu.

    not: ulan mallar deprem gebze ve dilovasinda daha fazla hissediliyor yalova civarında olduğu için. tek katlı olduğu için biraz daha şanslı sayılırım belki ama 1 ya da 2 saniye var tetikte olmak gerek. evi sağlam olmayanlar tabi ki dikkat kesilecek. ıstanbullularin götü daha değerli olduğu icin istanbul depremi diye giriyoruz yoksa istanbul depremi değil.
    deprem ne kadar derinlikte meydana geliyor kaç sn sürüyor evinizin durumu ne hepsi önemli 2.7 depremi burada 15 saniye falan surse millet altına sıçar.
  • azıcık sallamıştır. lokasyon: çayırova
  • lan dunkunun artcisi iste popi olacam diye anasini siktiniz sozlugun.
  • 2,7 şiddetinde olmuş nasıl hissediyorsunuz bunları ilginç gerçekten.

    https://twitter.com/…ake/status/1182554324569935872

    edit: başlığı açan arkadaş korkusunu ifade ederken, tek katlı evi için "ev havalanıyor gibi oluyor resmen" demiş. marmara bölgesi deprem bölgesi olduğundan dolayı, hangi şiddetteki depremde ne kadar sallandığını buradaki çoğu kişi biliyor. tepkisi epey bir abartı olmuş.
    deprem anında en önemli şey panik yapmadan, daha önceden belirlediğiniz hayat üçgeni alanına yönelerek, cenin pozisyonunda depremin geçmesini beklemektir. lütfen ekşide başlık sahibi olacağım diye kendi hayatınızı tehlikeye atmayın.
  • tuzlada hissedilen depremdir. çok kısa sürmüş olup hafif alttan sarsmıştır.
  • hay depreminize sıçayım, yeter artık!!!

    taaaa yalova 2.7 ile "titriyor", adam koşa koşa gelip şuraya başlık açıyor, 11 ekim 2019 istanbul depremi!!!

    ne geri zekalı, ne işsiz, ne lüzumsuz insanlarsınız ya; bi siktirin gidin artık amk! iki damlacık ilgi çekicem diye milletin psikolojisini bozdunuz allahın ezikleri!
  • sözlüğün sismograf kaynadığını gösteren depremdir. sismograftan daha hassas bazıları.

    edit: bir de bunu da deprem diye açmayın allah aşkına. faylarda meydana gelen her hareketi deprem diye yazmayın. litosferde sizin hissedemediğiniz ya da hissettiğiniz kaç hareketlenme meydana geliyor. hepsini deprem diye yayınlamayın. 2.9 nedir yahu. evde yürüsün de ev o kadar sarsılır. sıktınız artık.
  • hissetmediğim depremdir.
  • 2,7 için başlık açmak mı? sözlük yönetimi bu lafım size 5 den küçük deprem başlıkları silinsin.
  • poponuzda sensör mü var diye düşündüren başlık
hesabın var mı? giriş yap