• insanı fazlasıyla hüzünlendiren insanlar... buradan rahmet dilemekten başka yapacak bir şey yok maalesef. görüntülerin sonunda dediğine göre 200 kişi ölüme atlamış. insan harbiden kötü oluyor.

    ekleme: bu arada bu saldırının sorumlusunun bizzat abd birimleri olduğunu düşündüğüm için bazı amerikalı arkadaşlarımdan destek görürken bazıları tarafından çok yadırganıyorum. yani hâlâ el kaide diye bir örgütün bu saldırıyı yaptığını düşünenler çok maalesef.
  • can havli, can korkusu da ölümü getirebilmektedir...
    allah rahmet eylesin...
  • içerideki aşırı sıcaklıktan atlayan, intihar eden insanlar.

    orada olan sivillerin ölümüne bakıp "sikerim vatandaşını" diyenlere de vicdan diliyorum. bir tarafa üzülmek diğer tarafa üzülememeyi getirmiyor.
  • kanımı dondurmuş insanlardır. hassassanız izlemenizi tavsiye etmem.
  • bazıları da yangın içerdeki oksijeni tükettiğinden pencerelerden can havliyle hava almaya çalışırken düşmüş insanlar. 11 eylül'den sonra abd basını canlı yayında verilen, benim de izlediğim bu görüntülerin televizyonlarda bir daha yayınlanmasına izin vermedi. oradaki dehşet biz uzaktan izleyenler için soyut bir hal aldı, bilinçaltımızdaki simgeleri kurcaladığı için neden olduğunu bilmesek de feci ürktüğümüz korku filmleri gibi, omzumuzun ardına dikilmiş kara bir gölge gibi. iyi yaptılar, bence, çünkü bizim televizyonların yaptığı gibi yüz kere, bin kere üst üste yayınlasalar bir de ölüme düşen insanların sırtına onlar binmiş olacaktı. bu vesileyle, iğrençsiniz be, bizim televizyonlar!

    edit: çaresiz haldeki herhangi bir insana üzülmeden önce politik ajandamızı kontrol etmemiz lazım zahir. önceden abd'nin iğrenç emperyalizmi ve alçakça cia politikaları yüzünden ölen, hatta tüm devletlerin aşağılık politikaları yüzünden ölen, doğal afetler ve ihmal yüzünden ölen, kısaca tüm kırıma uğrayan demografik gruplara 10 üzerinden bir üzülme endeksi listesi hazırlayalım, isterseniz (misal herkes ıraklı çocuklara 10 üzerinden 10.0 üzüldüm, suriyeli erkeklere 7.1 üzüldüm, 11 eylül saldırısında camdan atlayan insanlara da 6.4 üzüldüm, vb. şeklinde sıralı tam liste hazırlasın, sonra ister işkence gören hayvan olsun, ister taciz edilen kadın olsun, ister bu başlıkta sözü geçen insanlar, -artık müsaadeniz olursa- üzüldüğümüzü belirtmek istediğimiz başlığa yapıştıralım da rahat edin, e mi?

    komplo teorisyenlerini ise akıl ve mantık aşkına, occam'ın usturası kavramını bilmiyor iseler öğrenmeye, biliyor iseler uygulamaya davet ederim.
  • (bkz: #51564274)
  • (bkz: rahmetli)
  • spider-man, superman ve batman'e güvenmişlerdir fakat güvenleri boşa çıkmıştır.
  • simdi bundan 10 sene sonra bu atlayan insanlar simdiki amerikan baskanlarina sorulsa ,denilseki irak'a girmek icin binlerce insan kendini camdan asagiya atti ,degermiydi buna ,adamlarin diyecegi sey evet degerdi olacaktir ..

    1996 da saddam huseyin'e ambargo adi altinda , ilacsizliktan, yiyeceksizlikten 567,000 evet dogru okudunuz kayitlara gecen rakam bu ,bes yuz altmis yedi bin cocuk oyle yada boyle oldu ...

    video bir haber programindan , spiker soruyor madeleine albright'a 500000 cocuk oldu , hirosimada olen insan sayisindan daha fazla ,degermiydi buna ?

    madeleine albright'da evet degerdi ,diyor ...bu atlayan insanlar "collateral damage "olan masum amerikan vatandaslaridir..

    500000 irakli cocugun olumune degerdi...

    bu videodaki olen masumlarin bahanesiyle sadece irakta 3 milyon masum insan olduruldu. ..
    eksisozlukte hic kimse bana olen insan sayisi 3 milyon degil diyemez biliyormusunuz cunku artik irakta olen insanlar sayilmiyor 2010 yilindan beri sayim yapilmasi birakildi ..

    amerikalilarin bir soylemi vardir bu oluler icin "collateral damage"...

    bu olen masumlarda amerikanin deyimiyle ,amerikanin kendi collateral damage'i maalesef...

    47 kisi hedef alindi ama 1141 kisi olduruldu ,insansiz hava ucaklariyla..

    insansiz hava ucaklari

    drone saldirilarinin yuzde 98'i siviller..

    saldirinin hemen sonrasi oldurulen siviller

    gazete haberi heron ile oldurulen siviller.

    drone=strike=dead children

    bu arada son iki gunde irakta oldurelen masumlari merak ediyorsaniz ..

    recent events

    thursday 21 may: 25 killed

    hawija: 12 executed.
    fallujah: 6 killed in bombardment exchanges.
    baghdad: 1 by ıed; 5 bodies.
    baquba: 1 body.

    wednesday 20 may: 17 killed

    baghdad: 6 by ıeds, gunfire; 2 bodies.
    fallujah: 6 in bombardment exchanges.
    balad: 1 body.
    basra: 1 cleric by gunfire.
    anbar: 1 15-year-old boy in clashes.

    son iki gunun biloncosu bu ...

    gormediginiz savas ..

    11420 cocukta suriyede oldurulmus ..

    link isteyenlere ,yazdiklarimin hepsinin linkilerinide ekledim..

    bu entryim bir anda en begenilen entrylerimden biri olmus ,3 dunya savasi hakkinda ,isid hakkinda david icke goruslerini soyluyor..

    david icke ve 3.dunya savasi -

    'isis come out from nowhere ,incredibly well armed and incredibly funded around 2 billion dollars and walking into towns and in ıraq ......"

    ropartajin bazi yerlerinin turkcesi -
    planlari muslumanlari keskin bir sekilde parcala ve kontrol etmek idi ,sii muslumanlarin ve sunni muslumanlar arasinda ..

    isis bir anda ortaya cikti ,sunni muslimleri temsil ettigini soyleyerek ..

    amerika /isreal butun yillar boyunca planlari iran idi ..

    isid bir anda inanilmaz bir sekilde finance edilerek 2 milyar dolar civarinda bir para ile ,inanilmaz silahlar ile ,bir anda ortaya cikti ..

    (bkz: #44583859)

    david icke nin bahsettigi albert pike ve manzininin mektupu hakkindaki video ..

    3.dunya savasi ,albert pike ,manzini letter

    haberiniz varmi bilmiyorum ama israil/abd destekli suudi arabistan yemeni bombalamaya basladi 3 haftadir ...

    iran ,rusya ,cin ,hindistan ,almanya cinde yeni bir banka kurdular ..
hesabın var mı? giriş yap