• neyin peşinde hiç belli değil. bazen görüyorum. siz de görüyorsunuzdur bence. bir sürü kız var tamam mı, bir tane de erkek var. böyle bildiğin erkek. "alla alla, ne yapıyor lan bu orada acaba" diye kendime soruyorum. sonra işte telefonuma bakıyorum mesaj gelmiş mi diye. gelmemiş. hayır gelmeyebilir de o adam ne yapıyor orada onu anlamıyorum.
  • giyim, moda ya da resim bölümlerinden birinde okuyan erkek olabilir.
  • genellikle bunlara erkek değil oğlan denir, bu nedenle normal karşılanır gibi görünse de içten içe erkek adamı yer bitirir bu.
  • (bkz: kaleci)

    golleri de hep karşı takım atacak aslanım, kız kankalığından ekmek çıkmaz.
  • istisnasız 10 kızın (ya da anlam düşmüşse 11 kızın) kendisiyle gönül anlamında ilgilenmediği erkektir.
    isterse adonis pörtletsin, baklavalar kat kat olsun, bir brad pitt olsun, grubun en sıradan kızı bile bakmaz.

    nedeni için, (bkz: kadınlarda içselleştirme teorisi)

    kadınlar, içselleştirdikleri erkeği farklı gözle değerlendirmezler. bu kişi o bölgeye artık düşmüştür, sittin sene o çeperleri terk edemez. bu kişi tipik bir meriçtir. kızlar herşeyini buna anlatır, erkekler hakkında soru sorar yanıt ararlar. hatta azıtırlarsa cilt bakımı, makyaj yapmaya kadar götürürler.

    peki bu garib orada neden bulunur?* bu eleman muhtemelen o 10 kızın birinden hoşlanmış ama belli etmeden kendini çaktırmaya çalışmıştır. fakat bu evrede çarşafa dolanmış, tuğçenin arkadaşı selin, selinin arkadaşı pelin derken kalabalık kız grubunun ortasında kalmıştır. bu da, kızlar çoğalınca aşkını izah edemez vaziyete düşmüş, kuyruk gibi takılır hale gelmiştir. bir adam sırf kız dostu var diye kalan 9 kızla takılmaz çünkü. ya da bir kez bölüm aktivitesine gitmiştir kim bilir bu garib.
  • kadın futbol takımı, erkek hakem, antrenör malzemelerinin ikisini kullanarak bir espri yapılabileceği hissi yaratan ama tez elden -böyle bir espri aslında yok- noktasına getiren kız-erkek kombinasyonu.
  • (bkz: ambiti)
  • --- alıntı ---

    meriç çok iyidir ya :)))

    --- alıntı ---

    (bkz: meriç üretim merkezi)

    edit: lanet olsun adamim bu sehirde kahrolasi entrylerimi ispoyonlayamayacagini daha kac kere soyleyecegim! lanet olasi bakinizin orda iste fernando! gormuyor musun?
hesabın var mı? giriş yap