• iktidar borazanlarından zafer şahin'in duyurduğu haber. muharrem ince yol haritasını açıklayacak imiş. haberi havuzcuların duyurması bile aslında ne tür bir mekanizma kurulduğunu açıklıyor.

    ilgili tweet
  • cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ki basın toplantısında dışarı çıkardığı trt'yi - tabi gelirlerse- dışarı çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyorum. sadece bu anekdotla bile bir çok şey anlaşılacaktır.
  • havuz medyası ters psikoloji yapıyor. muharrem ince muhalefetin böleni değildir. mhp ve iyi parti örneğinde olduğu gibi ince ayrıldığı takdirde 2+2=5 edecektir. varsın tuncay özkanla sezgin tanrıkulu vekil olmasın; chp tüm şartları zorlasa 30 puanken chp+ulusalcı bir parti kimlik bunalımı yaşamadan 35 puanı bulacaktır.

    cumhurbaşkanlığında da ince muhalefet blokundaki en sert erdoğan karşıtıdır. ikinci turda kesinlikle gereğini yapacaktır, bundan kimsenin şüphesi yok. hatta keşke abd'deki gibi vice president da seçime girse de ilk turda adayın yanında ve adaydan ayrı mitingler yaparak cumhurbaşkanı yardımcılığına fit olsa.

    kemküm kılıçdaroğlu'nun asırlık çınarın başında kalması türkiye'de sadece iktidar ve avanelerinin işine gelmektedir. muharrem ince her ne olursa olsun parti başkanı olmalıdır zira parlamenter sisteme geri dönüldüğünde başbakanlığın en güçlü adayıdır.
  • çok ilginç bilgiler verileceği kamuoyunda konuşuluyor.umarım eteğinde ne varsa döker yeter artık oy bölünecek diye diye bize uyuttukları. ak partinin gitmesi önce chp yönetiminin gitmesi gerekiyor.
  • muharrem ince'nin sabah 10.30'da ankara çukurambar holiday inn otelinde yapacağı, ak götün kara götün ayna gibi ortaya çıkması beklenen açıklamalardır.
  • yandaş medyanın canlı vereceği açıklama..

    edit:
    --- spoiler ---

    muharrem ince "seçim gecesi elimde bilgi yok. 2. tura kalıp kalmadığımı öğrenemedim." demiş.

    arkadaşım elinde bilgi yoksa o zaman neden ismail küçükkaya'ya "adam kazandı" diye mesaj attın?

    https://twitter.com/…tatus/1293852327963762688?s=19
    --- spoiler ---
  • dinlemeden yorum yapılmasının doğru olmayacağını düşündüğüm açıklamalardır. bir gözüm de ismail küçükkaya'da olacak belki yine ona mesaj atar diyorum.
  • bıraksın bu ayak oyunlarını, azıcık dahi onuru kaldıysa istifasını etsin siyasetten uzaklaşsın. zamanında eleştirdiği herşeyi bir bir yapmaya başladı zira. götü başı ayrı oynayan insandan hayır gelmez kardeşim, bunu iyi öğrenin ve kimseyi körü körüne savunmayın. kendi menfaati için çıkarı için kaç gündür gündemi meşgul edip nabız yokluyor. en son ibrahim kalın buna güzellemeler methiyeler düzüyordu anlayan anladı zaten ne yapılmak istendiğini, anlamayanlarda gözünü bir zahmet açsın artık.

    edit: dün sırf bu mesaj yüzünden küfreden lavuklar nerede acaba, ne kadar önemli açıklamalar yapıyor değil mi? utanın lan a haber bile canlı yayınlıyormuş adamı bir de gelip bu adam için küfür ediyorsunuz, yazık. akp’li diyen oldu, chp’li diyen oldu hatta hdp’li diyen oldu hiçbiriyle ne organik ne de gönül bağım var, sadece bunlarla değil hiçbir partiyle işim olmaz. başkasının tetikçiliğini kendinize yakıştırıyorsanız yapın paralı trollük yapıp onurunuzu satacaksanız durmayın devam edin ama biz doğru gördüğümüzü söylemeye devam edeceğiz.

    hiç güleceğim yoktu muharrem allah’ta seni güldürmesin emi.* küfür eden paralı troller sizin adam saray’ın adamı çıktı iyi mi?
  • 24 haziran gecesi kendisine inananları, umut bağlayanlara ihanet etmiştir. ona oy verdim. tek yapması gereken sandıklara sahip çıkmaktı. olsun kaybetsek de hakkımızla kaybedecektik. bir tek oyumuzu kaptırmayacaktı haramzade çetesine. sabaha kadar uyumadım, bir açıklama yapmasını bekledim. kayboldu ortalıktan. yer yarıldı o gece, yerin dibine girdi!

    ne açıklama yaparsa yapsın boştur, yok hükmümdedir. evet, peşin hükümlüyüm...
  • ben yapacağı açıklamaya ilişkin şimdiden yazayım cevaplarımı. neler söyleyeceğini sızdırdı zaten. nagehan'a hem bir sen aramadın diye sitem ediyor, sonra da sorulara cevap vermiyorum ama hadi aradın sana bir kaç şey söyleyeyim, diyor.
    bu adamın basın ile ilişkileri gerçekten komedi.
    1- 60 bin sandıkta görevli yoku.
    - yazıklar olsun bize ki bunu bilmeyen sana oy vermişiz. yahu parti yıllardır böyle ve sen de hiçbir şey yapmadın bu konuda. kimi kime şikayet ediyorsun?
    2- ben seçimi partide izleyecektim ama parti, olmaz 2. tura kalırsan herkesin adayı olacaksın, dedi. ben de otele gittim.
    a- parti doğru söylemiş. bunu partinin değil senin düşünmen gerekiyordu. bir ofis kiralamalıydın ve seçimi orada ekibinle birlikte takip etmeliydin. insanlara bilgi vermeliydin.
    b- vatandaşın dediği gibi, sen herkesin dediğini yaparsan nasıl ülkeyi yöneteceksin ?

    umarım yarın çok fazla saçmalamazsın. garanti ince'nin yanında yer alır, denilen bir çok kişi yaptığın hareketin yanlış olduğunu ve desteklemediklerini açıkça söyledi.
    kesimoğlu, bağımsız olmasından dolayı, kesin ince ile beraber olur deniyordu. kaldı ki eski arkadaşın, desteklemediğini söyledi. bolu belediye başkanı tanju özcan için en yakını deniliyordu bir dönem. o da yok. kim var ? bildiğimiz tek isim yaşar tüzün. kaldı ki o bile açıklama yapmadı. hatta, yanlış yoldasın, dediği iddia ediliyor.
    partin yıllar sonra büyükşehirleri kazanmış. bakkesimoğlu bile geliyor, deprem konusunda beraber çalışalım, diyor imamoğlu'na. adamların bütçeleri mi var bu işe. istanbul'un olanaklarından faydalanıp hizmet yapmaya çalışıyorlar. tanju özcan bu hafta istanbul'daydı. iski'den, asfalt aş'den destek alıyor. istanbul kart altyapısını kullanarak bolu kart çıkarma derdinde. bu kartlar karşılıklı iki şehirde geçerli olacak.
    şimdi, kim işi gücü bırakıp seninle karpuz tarlasına veya çay toplamaya gelsin.
    sen de git bölgendeki belediyelere yardımcı ol. chp'li belediyeleri dolaş birbirlerine yardım etmelerini sağla. aralarında bağ kur.
    önümüzdeki dönem de yine yalova milletvekili ol...
    bu saatten sonra 2 yıl öncesine dair anlatacaklarının kimsenin ilgisini çekmiyor. kendini yıpratırsın, bizim nefesimizi keser, iktidara nefes olursun.
    şanslısın milletvekili, grup başkan vekili, cumhurbaşkanı oldun.
    bırak artık, sıra başkalarında.
    hep sen olacaksın diye kural yok.
    biz seni cumhurbaşkanı adayı olarak düşünmüyoruz.
hesabın var mı? giriş yap