• dun gece dokulen rodallega'nin iki gol atacagi karsilasma.
  • büyük ihtimal denizlispor kazanır.
  • denizli alamazsa küme düşme kutlamalarına başlayabilir. haftaya alanya deplasmanı var. son hafta da ankaragücü ile sonunculuk maçına çıkar.
  • muhtemelen berabere biter. trabzonspor'un iddiası kalmadı. bir puan alınca 2.lik garanti oluyor.
  • geçen haftaki antalyaspor maçında sürpriz şekilde puan kaybedip zirveden 4 puan geriye düşen trabzonspor'umuzun mutlaka kazanıp rakibinin puan kaybetmesini bekleyeceği, sondan üçüncü haftanın kapanış maçı.

    hüseyin çimşir devre arasında göreve geldiğinden bu yana sadece bir maç, o da denizlispor'a kaybetti, ocak ayı sonunda yine bu sahada oynanan bir kupa maçıydı ve trabzonspor ilk maçı aldığı için maç penaltılara gitmiş ve alınan mağlubiyete rağmen yoluna devam etmişti.

    o maç üzerine denizlispor 2 kere hoca değiştirdi, şimdi de aldıkları kötü skorlarla 32 puanda ve 14. sıradalar. kaba bir hesapla kalan haftalara bakıp 36 puan altında kalanın küme düşeceğini öngörürsek, denizlispor için de hayli kritik bir maç.

    trabzonspor ise ankaragücü ve antalyaspor maçlarında çok büyük yaralar aldı. eksiklere rağmen mazereti olmayan, kaybedilmemesi gereken puanlar kaybetti ama yine de ligin hala en rahat gol atabilen, en rahat pozisyon bulabilen takımlarından biri ve kalan üç maçını da kazanabilecek güce sahip. takımın artık tek yapması gereken de o zaten; kulağını kapatacak, sahadaki oyununa ve kendi maçlarına bakacak.

    aynı anda bilgisayardan da açacağım 13 temmuz 2020 konyaspor başakşehir maçı ile beraber seneler sonra iki maçı aynı anda takip edeceğim müsabakadır aynı zamanda. ki iki maçın skoruna göre bu senenin şampiyonu da belli olabilir bu akşam elbette kötümserlerin beklediği gibi, ama benim gönlümden geçen, bu akşam sonunda puan farkının yine 1'e inmesi.

    imza: pwh
  • saat 21:00’de başlayacak dev maçı bein sport canlı vericek.
    denizlispor, rakibi trabzonspor’u yenerek rahat nefes almak istiyor. trabzonspor bu sezonun sürpriz takımı olarak; tarihinin en önemli sezonlarından birini yaşıyor. ligi büyük sürpriz olmazsa 2. bitirecek olan trabzonspor, arkasından kovalayan sivasspor’u ekarte etmek için bu maçtan puan veya puanlar almak istiyor.
    edit: düzeltme.

    trabzonspor’un penaltı kullanacağı maç.
    edit: ekleme.
  • ligin basinda ucuncu kaleci kim deseler bilmiyordum. su an ilk 11.

    hugo yerine oscar oynasin istiyoruz ama durdu durdu trabzon’a atti olsa super olucak.

    umuyorum basaksehir bugun sampiyonlugunu ilan eder. bunun mumkun olmasi icin tek kosul var. bizim kazanmamiz:)
  • beinsports kanalının inatla yapar gibi balkondaki fenerbahçeli aileyi gösterdiği maçtır.
  • umutlandırma aq konyası :d
    (bkz: 13 temmuz 2020 konyaspor başakşehir maçı)
  • trabzon golünde top dışardan çevrilmedi mi tekrarını göstermediler
hesabın var mı? giriş yap