• instagram'da denk geldiğim bir paylaşımla bilgi sahibi olduğum gün. 15 eylül'de dünya genelinde bir çok kuruluş gönüllülerle birlikte temizlik yapacakmış. hatta decathlon'un hesabında şehir şehir nerelerde gönüllü olabileceğinizi de seçebileceğiniz bir kayıt sistemi oluşturulmuş. biraz araştırın, 15 eylül'de önemli bir işiniz yoksa etkinliğe katılın derim ben. ben kaydoldum, en azından birilerinin ittirmesiyle doğayı biraz temizlemeye başlarım diye düşünüyorum.
  • başak burcunu düşünüp bu tarihte olmasının doğru olacağına kanaat getirmişler herhalde.bir başak burcu olarak doğru karar olduğunu belirtmek isterim.
  • tabii ki eylül ayında olacaktı. (bkz: başak burcu) doğum günümden 1 gün önce olması sevindiricidir. kirli bir ortamda kutlamak istemiyorum. maalesef yaşadığım şehirde (bkz: köksal baba) olmayan gündür
  • lewis hamilton pet şişe temizleyecek vakit bulabiliyorsa biz de mi bir el atsak hani?

    https://www.instagram.com/…heet&igshid=xbutwjzwp1xc
  • estonya da halk hareketi olarak başlayan let's do it projesinin bir parçası . türkiye de ve yaklaşık 150 ülkede eş zamanlı olarak gerçekleşecek bu kitlesel çevre hareketinin türkiye ayağını siyamder organize etmekte. youtube videosu açıklayıcı . sitesinde detayları mevcut .
  • etkinliklerinin üsküdar koluna katıldığım muhteşem gün. harika insanlar ile üsküdar halkının desteğini her adımımızda hissederek muazzam bir etkinlik gerçekleştirdik. dünyanın, ülkemizin her köşesinden destek veren herkes var olsun! çöplerimizi doğaya atmayalım, çocuklarımıza bulduğumuzdan daha iyi bir dünya bırakmak için bir gün değil her gün doğamızı, dünyamızı koruyalım.
  • artık buzluktaki 4 yıllık tavuğu atmamla aklıma gelen gün. başlamışken ocağın üstünü de sildim. benden bu kadar. kutlu olsun!

    (bkz: çöpçüler kralı)
hesabın var mı? giriş yap