• şunu çok net hatırlıyorum.

    2 temmuz 2016 - 14 temmuz 2016 tarihleri arasında; akp'nin resmi facebook sayfasındaki resimlere yapılan yorumları açın. akp'ye oy veren çok büyük bir kitle, belki de hayatında ilk defa yıllardır oy verdiği partisine çok sinirliydi.

    suriyeli'lere toki'den ev verme, israil ve rusya ile aynı hafta içerisinde barışılması. hepsi bir arada, partinin tabanı inanılmaz derecede kızdırmıştı. eminim o hafta bir anket yapılsa; akp ilk defa %40'ın aşağısında dahi çıkardı.

    sonra ne mi oldu ? 15 temmuz. hepsi unutuldu. ha 15 temmuz olmasa unutulacak mıydı ? evet, yine unutulacaktı.
  • hdp, pkk ile 'özdeşleştirilerek' saf dışı bırakılmış !
    yersen.

    tanım: 1-2 madde dışında tamamıyla katıldığım süreci anlatan başlık.
    edit:imlâ
  • işin daha da ilginci, normal olması gereken bir halkta 15 temmuz olayından sonra halk bu 15 temmuz'un yaşanmasına sebep olanlardan, ne istedilerse verdik diyenlerden hesap sorardı. ama bu millet, bırak hesap sormayı adeta aşık oldu aşık! sadece üç dört sene önceye dek cemaatla kol kola gezen herifleri kahraman ilan etti. kahraman ilan edilenler de ezelden beri fetö düşmanlarını bazı gerçekleri dile getirdikleri için fetöcü ilan etti.

    halk ise şak şak şak alkışlamaya devam etti. toplumsal hafıza kaybı nedir, canlı canlı yaşayıp gördük. bu halk böyle olduğu sürece umut yok. 1984'ü yıllar önce okuduğumda kuzey kore aklıma gelmişti, meğer adam geleceğin türkiye'sini yazmış.
  • çok amerikan filmi izleme yiğenim
  • 15 temmuz
  • 15 temmuz sonrası akp'nin muhalefet ile yakınlaşma içerisine girişinin de gösterdiği gibi, 15 temmuz akp rejiminin güç kaybına uğramasına sebebiyet vermiştir. o günden beri mhp'nin bahçeli taraftarı kesimiyle yakınlaşma ve ittifak içerisinde olma gayreti de akp'nin güç kaybettiğinin bir göstergesidir.
  • 1 kasım seçimleri sonucundaki durumda olacaklardı. unuttunuz mu yoksa?
  • bir başka korkunç düşman veya bir can yakıcı savaş yaratılmış olacağından, bugünden pek de farklı olmayacak konumdur. çünkü, iktidardaki(ler)in, iktidarı kaybedersem, muhalefete düşersem ne yaparım gibi bir b planı olmadığını, ölene kadar iktidarda kalmak zorunda olduklarına inandıklarını ve iktidarda kalabilmek için bugün aklımızın dahi almayacağı türlü oyunları, planları devreye sokmaya hazır olduklarını düşünüyorum. elbette yanılıyor olmayı çok istiyorum sözlük.
hesabın var mı? giriş yap