• bazılarının para karşılığı entry girdiği o kadar belli ki. tamamen alakasız bir başlıkta bugün "ümit özdağ gelince düzeltecektir" diye bir entry okuduğumu anımsıyorum. yakında "külotlu çorapların artık tek kullanımlık olması" gibi başlıklara da yazacaklar diye endişeliyim.

    çözümü de vereyim: en saldırgan ve popüler zafer içeriğini seçiyorsunuz ve aşağıdaki taktik ile favoriye alanların tamamını (yazar çaylak demeden) engelliyorsunuz. bu tip 8-10 entry'de temizlik yaptığınızda huzur doluyorsunuz.

    (bkz: bir entryi favorileyen tüm yazarları engellemek)
  • sadece 19 nisan değil, yaklaşık 1 aydır benim de gördüğüm rezalet. hayır, suriyelileri göndereceğim dışında bir söylemi olmayan kişinin bu kadar gündem olması çok abartılı. yeter yani.
  • sosyal medyada yüz binlerce katılımcıyla yapılan anketlerde en yüksek oranda tercih edilen partilerden olan, yaptığı çıkışlarla hem ana akım, hem muhalif medyanın gündeminde yer tutan bir siyasi oluşumun ekşi sözlükte de aynı oranda ilgi görmesini kendisine yediremeyen bir yazarın öngördüğü, olmayan rezalet.
  • aktroll arkadaşlarımızın da, belki muhalefet seçmenini böleriz diye destekledikleri olaydır.
  • (bkz: zafertroll)
  • sözlüğü artık çok daha az okumama neden olan rezalet. her 3 başlıktan ikisinde bu parti ve fanatiklerini görmekten sözlük okunmaz oldu. nasıl bir pr çalışması ise sadece burası değil diğer sosyal medya platformlarını da esir almış durumda.
  • gerçekten bokunu çıkarttılar ve ciddi anlamda antipati topluyorlar farkındalar mı acaba diye merak ettiğim rezalet.
  • sözlük timi tamamen mide bulandırıcı vaziyete geldi. karşı fikirede tahammülleri yok. hemen küfür kıyamet. ağızları da bozuk.
  • ~ türk yargı sistemine > "türkiye yargı sistemi" diye başlık açan bir "türk" kelimesi rahatsızı,

    ~ "türkiye 4'e bölünsün" şeklinde başlık açarak, subliminal üniter devlet karşıtı alt mesajları veren,

    ~ "zeytin dalı harekatı'nın gereksizliği" argümanı ile başlık açıp, pyd'ye yapılan operasyonları gereksiz gören,

    ~ şehit olan polis ve askerlere "katledilen" ifadesini kullanan

    ~ "fırat çakıroğlu şehit değildir" yazan,

    ~ "atatürk'ün şapka devrimi vizyonsuzluğu" diye başlık açıp, atatürk'e atatürk diyemeyip, mustafa kemal yazıp duran ve devrimi kötüleyen,

    ~ entrylerinde devamlı türk milliyetçilerine saldırmış olan,

    birinin açtığı başlık. şimdi bunları toplayın. ortaya çıkan sonucu siz bulun.

    edit: başlıkları nasıl buldum? entrylerini en çok favorilenenler butonunda sıraladım. çok araştırma yapmadım.
  • suriyelilerin geri gönderilmesi gerekliği yönünde halkta ve partiler nezdinde bir farkındalık oluşturmayı başararak, anasından emdiği sütün hakkını vermiştir diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap