• google play harcamasının turkcell veya bir gsm operatörü ile ne alakası var onu anlayamadım, onu anlasam ona göre yorum yapacağım rezalet iddiasıdır.

    edit: turkcell in böyle bir "hizmeti" varmış diye yeşillendirildim.

    ama böyle konularda gsm operatörlerine güvenmek büyük hata. bana kalırsa gsm operatörü aracılığıyla yapılan tüm ödemeler büyük kazık yeme potansiyeli taşıyor.

    bir keresinde telefonda facebook uygulamasında gezinirken bir video linkine tıkladım, bir site açılırken tam ekran birşey çıktı hızlıca refleks olarak devam et e bastım.

    bir baktım ki faturama 54 lira bir ödeme girmiş. güya en iyi gol videoları diye bir sisteme üye olmuşum o linke tıklayarak, bir kere de değil her ay verecekmişim 54 lirayı. tabi gidip gsm operatörünün genel merkezini bastım sinirden, ya bunu iptal edersiniz ya polis çağırın olay çıkarırım burda dedim iptal ettirdim.

    şimdi bu gibi aleni dolandırıcı sistemlere üyelik parası ödemeyi kabul eden gsm şirketlerine güven olur mu?

    belli ki beraber çalışıyorlar...
  • geçmiş olsun dediğim rezalet. çok kişi mağdur olabilir. standart olarak kapalı gelmesi gereken bir uygulama. mobilodeme limit yazıp 2222 ye göndererek hizmeti kapatabiliyorsunuz. gplayden bir şey almadığım in ben kapadım. neme lazım, durduk yerde sıkıntı çıkmasın.
  • bu durum apple’da şöyle oluyor: ödemenin hattınıza yansıması için özellikle tanımlamanız gerekiyor, yani zaten en başta faturaya geçirmiyor siz istemediğiniz sürece.

    ikincisi, apple hesabınızda tüm işlemlerin dökümünü görüyorsunuz ve hemen oradan itiraz edebiliyorsunuz. apaçık suistimal etmiyorsanız iadeniz zaten yapılıyor.

    bu habersiz olarak aboneye geçirme taktiği operatörlerin eski taktiği. ufacık yazıyla şuraya tıklarsanız haftalık 50 lira alınacak gibisinden bir yazı yazıyorlar, siz de be olduğunu anlamaya çalışırken tıklayıveriyorsunuz.

    hiç bir şekilde iade yapmıyorlar, kavga kıyamet pes edip ödüyorsunuz. google’ın bu ahlaksız sisteme eklemlenmesini görmek üzücü.
  • bu iş zaten yıllardır var.100 tl lik kredi kartı vermez bankalar ana vodafon türk telekom veya turksel bize 300 tl veya 500 tl lik kredili limit açar ülkedeki hukuksuzluğun sembolüdür tamamen ! sorunsala gelince ttk da fatura gününden 7 gün içerisinde ihbar ve itiraz hakkı olur gel gelelim satın aldımız ürünün faturası mail adresine bile gelmez bu durumlarda ama ürünün parasını öderiz! adalet ?
  • sırf bu ve benzeri durumlara düşmemek için avanssız hazır kart ve google play ödeme şekli olarak limiti olmayan (ben aktarmadıkça limiti sıfır olan) sanal kart kullanıyorum. operatörler tarafından ortalama ayda bir, faturalı hatta geçmem için aranıyorum ama deymeyecek cazip teklifler sundukları ve kontrolün elimde olmasını istediğim için tekliflerini kabul etmiyorum. şifremi kırmalarını bırak, hattımı ele geçirseler yine alışveriş yapamazlar.

    t: harcama emniyeti sağlamayarak kusurlu hale gelmeleri sonucu yaşamış oldukları mağduriyeti başkalarının üzerine yıkma gayretinde bulunan yazar başlığı. arabayı çalışır halde bırak, arabayı çaldılar polis nerede diye bağır. oldu canım.
  • (bkz: 0/10)
  • (bkz: google play uygulama ici satın alimlarin iadesi) google play ile ürün iptali yapabilirsin. aldığım 7 ürünü kullandığım halde iptal etmek istedigimde onayladilar.

    öfkelenmek yerine iptal koşullarına bakmanizi öneriyorum.
hesabın var mı? giriş yap