• 2017'ye girerken günlüğüme yazdığım şeyleri okudum, her yeni yılda olduğu gibi bir araba dolusu kararlar almışım planlar yapmışım falan ve çoğunu gerçekleştirmişim. okuyunca bi hayli şaşırmıştım. o zamanlar rüya gibi görünen uzak ihtimaller gerçek olmuş bir bir. o yüzden yine uzunca bir liste yaptım, makul hedefler koydum ve baya eğlenceli planlar yaptım 2018 için. 2017'ye çok güzel olaylar ve insanlar sığdırmışım, geri dönüp defalarca kez tekrar yaşamak istediğim günler varsa güzel bir yıl olmuş demektir. 2018'de de kendimden aynı performansın daha iyisini bekliyorum. gezecek keşfedecek çok yer var, öğrenecek çok şey var, konfor alanının dışına çıkmak gerek bol bol, gerekeni yapmak lazım, unutmak lazım, hatırlamak lazım. ve aşama kaydetmek çok güzel bir şey! nereden nereye geldiğini görmek için bol bol yazmak lazım, her şeyi yazmak lazım.
  • sağlıkla, bereketle, sevdiklerimle yaşamam için umut ver bana.
  • bir sürü planımın olduğu sene.

    bana birçoğunu hatta mümkünse hepsini gerçekleştirme şansını,sağlığını ve rızkını vermesini dilediğim sene.

    bir birimize iyi geleceğimizi hissediyorum beni mahçup etme len.
  • 2019'da yeşerecek ağaçların tohumlarının atılacağı yıldır. iyi yada kötü büyük şeyler göreceğiz ve 2019'a gireceğiz. hadi hayırlısı.
  • gördüğüm, tanıdığım, dinlediğim ve okuduğum hiçkimsenin iyi bir şey beklemediği yıl. ahir ömrümde umutsuzluğun en kesifiyle girdiğimiz yıl. yine de en beklenmedik anda, birdenbire değişiverir belki dünya, iyiye güzele belki.
  • çok değişik bir yıl olacak. daha önce siyasi tarihimizde yaşanmamış olaylar yaşanacak. eğer öne alınmazsa 2019'daki seçimlere kadar türkiye için çok çetrefilli bir dönem başlıyor. o seçimler de bir dönüm noktası olacak zaten. izleyelim görelim.
  • iki gün önce girdiğimiz yılın neyini tanımlayacağız? umut, afiyet, barış, insan, mutluluk ve en mühimi adalet getir 2018. evet siparişimi verdim 363 gün kaldı bekliyorum.
  • bana şimdiden baya iyi gelmiş yıldır.

    2017nin son gecesi bir arkadaşımla buluştum. onun bir arkadaşı onun da bir arkadaşı derken olduk 17 kişi. planımız evde takılıp gerekli uçuş sahasına ulaştıktan sonra mekana geçmekti öyle de yaptık. tüm yazı mekanlarda sabahlayip işe geçerek bitirdiğim için ne kadar da yorgun olsam bu gece uyanık biter diyordum. sanirim o son sigarayı içmeyecek, o son şişeyi de bitirelim demeyecektik. hoplamalı zıplamalı yeni yıla girdikten sonra bir anda bir uyku ama nasil bir uyku hatırladıkça esniyorum. o an ya çıkıp gidecek ya da sabah uyandığımda kendime küfredecektim. çıktım, güç bela taksilere ulaştım. ben bekledikçe onlar dolu geldi. en zoru ayakta durmak değil karşı yöne geçip evime değil de bornova'ya, en huzur bulduğum yere gitmemek için kendime engel olmaktı. bunun için kendimi ayrıca öpüyorum. nihayetinde evime ulaştım, evde süregelen partiyi es geçip yatağıma girdim. ama nasıl mutluyum nasıl mutluyum. uyandığımda hem yalnız olduğum hem de sonradan pişman olacağım ve artık dönüşü de olmayacak bir yola girmediğim için bir daha bir parti yaptik. bu kararlı, sakin ve en önemlisi kendimi kaybetmeme engel olan güç için şimdiden binlerce teşekkür sana 2018. şu saatten sonra ne getirsen başa çıkarız zaten. hep böyle güzel ol.
  • ben ona değil de, o bana girdi sanki.

    12 yıldır kullandığım arabayı, 12 yıldır her gün çıktığım evin otoparkından çıkarken hurda ettim. hata %100 bendeydi gerçi, ama öyle bir hata nasıl yapabildiğimi ne kaza anında, ne de şimdi anlayamıyorum hala. cana geleceğine mala gelsin tabi, ama tüm sene böyle gitmez umarım.
  • -ilk 3 gün ben de destekledim ama.
hesabın var mı? giriş yap