• üst edit: emrah aslan'ın suzuki tr'ye cevabı;
    https://twitter.com/…?t=epttw0lf2bex4vy0fytzng&s=19

    suzuki türkiye tarafından yapılan açıklama:
    "değerli suzuki ailesi,

    son dönemde suzuki vitara modelimiz hakkında kamuoyuna yansıyan, özellikle sosyal medyada kaynağı araştırılma- dan paylaşılan yanlış ve abartılı iddialarla ilgili bilgilendirme yapmamız zaruri bir hâl almıştır.

    avrupa standartlarına uygunluğu tse tarafından tip onay belgeleri ile de teyit edilen vitara modelimiz, macaristan'daki tesiste tüm avrupa ülkelerinde satılan araçlarla aynı standart ve özellikleri haiz olarak üretilmektedir. ülkemize kasıtlı olarak daha ucuz veya düşük kalitede üretilen modellerin gönderilmesi söz konusu değildir.

    diğer yandan; japon konsolosluğu veya elçiliği ile suzuki global tarafından ülkemizi küçük gören ifadelerin kullanılarak milletimizin ve yargı sistemimizin aşağılandığına dair haberler de asılsızdır. her iki kurum tarafımıza yazılı olarak türk milleti ve ülkemize yönelik kötü söz kullanılmasının mümkün olmadığını ifade etmişlerdir.

    ülkemiz, otomotiv sektörü açısından oldukça gelişmiş standartlara sahiptir. ilgili devlet kurumlarımız ve standartlar enstitümüz tarafından titizlikle takip edilen kurallara uyum, tüm markalar gibi suzuki için de en öncelikli husustur. ilgili merciler tarafından gerektiğinde denetimler ve yönlendirmelerle hizmet standardı en üst seviyede tutulmaya çalışılmaktadır.

    bizler suzuki türkiye olarak, ürün ve hizmetlerimizin arkasında durmaya devam edeceğiz. tüm itina ve özene rağmen araçlarımızda genel veya münferit aksaklıklar olması durumunda ilgili kanun ve prosedürler paralelinde müşterilerimizin lehinde olacak aksiyonları almaktan çekinmeyeceğimizi saygıyla bilgilerinize sunarız.

    her türlü soru, talep ve geri bildirimleriniz için yetkili satıcı-servis teşkilatımıza ve haftanın her günü 8.30-18.30 arasında 444 5 795 numaralı çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz.

    böyle bir vesile, haksız ithamlar ve genellemelerle gündeme gelmekten ötürü üzüntü duyuyoruz. güveniniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız."
  • sıfır araçtaki çürükle ilgili bir şeye rastlamadım?
  • (bkz: çevir kazı yanmasın)

    alenen sizi 3. dünya ülkesi olarak görüyoruz demeyecekler zaten. açıklama neden? baya gündem oldu karlar eriyecek ondan.

    yoksa ne kadar umurlarında olduğunu gördük paylaşan kişi aracılığıyla.
  • kanunları uygulayacağız diye açıklama yapan algısı yüksek suzuki çalışanı kim acaba diye düşündüren. konu o muydu lan. çürük araba niye satıyonuz.
  • kardeşim, adamın arabası neden paslı?

    büyük harflerle yazdım.
  • lan bari "koltukların demiri bitmiş, bizim akira usta da kyoto sanayi'den demir profil almış, astarsız boyasız kaynatıvetmiş koltuğu, pas ondan olmuş." de.

    lafın dönüp durduğu ancak asıl meseleden bahsedilmeyen tıraş açıklama.
  • hassiktir bok. çok net. almam, aldırmam, önünden geçmem.
  • tamam o zaman ikna olduk. *
  • ben ikna olmadım, benim gözümde suzuki'nin yeri hala aynı. almam, net.
  • ula hani kablouuuuvvv dedirten açıklamadır.
hesabın var mı? giriş yap