• ukome ekrem imamoğlu seçilene kadar ibb ağırlıklı bir kuruldu. akp ibb'yi kaybettikten sonra hiç alakasız şekilde milli eğitim bakanlığı da olmak üzere çeşitli bakanlıklardan üye çoğaltarak ibb'yi azınlık durumuna düşürdüler.

    açıkçası ibb şuan istanbul'un taksi standartının yükseltilmesi için girişimlerde bulunuyor. ve böyle bir ihtiyaç olduğunu ara sıra bile taksi kullanmak zorunda olan insanlar biliyordur. ya taksi bulamazsın, ya taksi kısa mesafe sorunu çıkarır, ya taksici sorunlu bir insan çıkar vesaire vesaire örnekler çoğaltılabilir.

    sonuç olarak ukome taksi sayınının çoğaltılmasını engellemeye yönelik bir karar alırsa bu çok net bir şekilde ekrem imamoğlu'nu engellemeye yönelik siyasi bir davranış olur. faturasını yine halk çeker. kazanan ekrem imamoğlu olur.

    umarım kısır siyasi düşüncelerle ıstanbul'a yapılacak hizmet engellenmez.
  • ekrem imamoğlu haftalardır bilinçli şekilde ve örnek bir siyasi zekayla bütün dikkatleri bu taksi meselesine öyle bir yoğunlaştırdı ve istanbul halkının beklentisini öyle bir yükseltti ki toplantıdan çıkacak karar üzerinde eldeki imkanlar dahilinde yaratabileceği maksimum baskıyı yaratmış oldu. şimdi bunca tanıtımın üzerine istanbul'un yeni taksi düzenlemesi onaylanırsa hem istanbul halkı hem de ekrem imamoğlu kazanacak. olur da onaylanmaza, istanbul halkı ukome tarafından cezalandırılırken, ekrem imamoğlu büyük bir siyasi koz elde etmiş olacak. patlamış mısırımı hazırladım, çıkacak sonucu bekliyorum.
  • belediye meclis toplantılarından sonra ukome toplantıları bile gündeme girebiliyor, takip ediliyor. ileriki yıllarda hesap verilebilirlik ve şeffaflık açısından olumlu sonuçları olması mümkün.

    tanım: halk için olumlu kararın çıkmasını umduğumuz toplantı.
  • ekrem imamoğlu toplantının her türlü kazananı. eğer kabul edilirse halka çok büyük bir hizmet sunmuş olacak ve halkın gözündeki değeri iyice yükselecek, eğer kabul edilmezse bakın ben size hizmet sunmaya çalıştım ama akp engelliyor deyip gene yükselecek.

    tanım: halkın çıkarları için sonuç çıkması gereken toplantı. rant için değil.
  • istanbul’da yaşayanların daha kaliteli taksi hizmeti alıp almayacağının oylanacağı toplantı.

    birilerinin ekrem imamoğlu nefretinin istanbul’da yaşayanların güvenli taksi hizmeti almasının önüne geçip geçmediğini bugün göreceğiz.

    eğer bugün bu karar geçmezse, mesafe beğenmeyen, kaba davranan her taksiciyle karşılaştığımızda bunun sorumlusunun kim olduğunu çok iyi biliyor olacağız.
  • halk için mi rant için mi karar çıkacak diye merakla beklediğim toplantıdır.
    iş siyasetten çok para işi cukka işi.
  • imam reis ukomeden olası bir olumsuz karar çıkması durumunda o üyeleri halkın önüne çıkaracağını söylemişti. o sebeple devranın döndüğü şu dönemde böyle bir karara cesaret edebileceklerini sanmıyorum. ama olursa lincimi hazırladım o listeyi bekliyorum.*
  • siyasi rant, yandaş kayırma, sarı ticarinin yaptığı pisliği görmezden gelme, taksicilerin oy vermem diye korkutması :) vs...
  • başlığın aslı (bkz: 25 kasım 2020 istanbul bb ukome toplantısı) olması gereken toplantı.
    zira tüm büyükşehirlerde ukome var hangisine ait olduğu belirtilmeli.

    modlar göreve!
  • uber tipi bir çalışma nasıl ranta feda edildiyse, bu da feda edilecektir.

    istanbul halkı kalitesiz taksileri altında eziliyordu.
hesabın var mı? giriş yap