• malatyaspor tamamen karıştı, aquah gidiyor, jahoviç ayrılmak istiyor haberleri geliyor. hoca işi belli değil. ali ravcı ile lig biter mi diye insanlar birbirine soruyor.
    trabzonspor devreye iyi başladı. fb maçı öncesi iki sezondur puan alamadıkları hatta birinde 5 yedikleri bir deplasmana gidecekler. ancak bu sene malatyaspor iyi durumda değil. kupada sivastan ve ligde başakşehirden 4 yedik. kupa rövanşı yine hezimet olursa tribünler bu maçta başkanı hedef alacaktır.
  • hala sallanıyoruz maç iptali en doğru karar.
  • muhtemelen 7-15 mart arasında oynanacak maçtır.
    8 martta gaziantep macı var trabzonun deplasmanda. malatya gaziantep çok yakın. bu konularda böyle ince düşünüşler yapıyor tff. örnekleri var.
    bu haliyle ertelenmesi iyi oldu. bir nwakame yüzünden ah vah diyecek halimiz yok.
    o zamana kadar abdülkadir ömür de donecek. sakatlarımız iyileşir. malatya da o zamana kadar birkaç maç kazanıp sıkıntılı durumdan çıkar. malatya kötü günler geçiriyor. bu haliyle çok hırslı çıkacaklardı.
  • siz kimin cezası ne zaman bitiyor, kim ne zaman iyileşiyor onun listesini berat albay.. pardon, federasyona iletin. ona göre size fikstür ayarlasınlar. üzmeyin tatlı canınızı ya, değer mi böyle basit şeyler için.
  • ula bu ligde masum olan ne var ki bunu da masum bulmuyorsunuz. 3 büyüklerden özellikle gs ve fb bu ligi şikeyle altını üstüne getirmişler gelmişler bi de burda masumiyetten dem vuruyorlar hass.ktirin ulan hass.ktirin
  • malatyaspor başkanı adil gevrek açıklama ustune aciklama yapıyor “macin oynanmasini” istedik diye ama sebepsiz ya da pardon, sebepli yere mac ileri bir tarihe erteleniyor.

    adamı yok sayıyor ve fenerbahceye yukleniyorlar. enteresan bir kafa :)) tertemiz.
  • şu maçın ertelenmesini trabzonspor'a bağlayan zümre gerçekten ürkütücü. neymiş kart sınırında oyuncular varmış. nwakaeme cezalıymış.

    malatyaspor ne durumda bakan yok. teknik direktör değişmiş. adam takımla antrenmana çıkabildi mi şüpheli(koşu yapmışlar). akşamına deprem olmuş. robin yalçın ve acquah cezalı. adis jahovic kaçarcasına ayrılmış. guilherme zaten malum. malatya deplasmanına gidecek olan takımlara deprem olmadan sorsalar hepsi bu hafta oynamak isterdi.

    normalde 1 puan yazacağın deplasmana 3 puan yazarsın şu şartlarda. ama trabzonspor hükümet baskısıyla maçı erteletmiş. neden; nwakaeme cezalı puan kaybetme ihtimali yüzünden. nwakaeme hangi maçta oynayamayacak; fenerbahçe.

    yahu az bir beyin çalıştırsalar birbirlerine bakıp biz ne kadar malız diyecekler. pardon adamların amacı zaten beyinler çalışmasın ve kavga olsun.
hesabın var mı? giriş yap