• edit 2: yasayandan olayin asli

    edit: buraya yapıyorum editi çünkü şöyle bir şeyler geldi

    iddiadir ancak bilen birileri aciklarsa iyi olur.
    suslu sozlukten alinti:
    yaklaşık 1 saat önce yaşandığı söylenen olay.
    bilen bilir hacettepe beytepe kampüsünün giriş ve çıkışları otostopçularla doludur. geçmişte otostop yasaklanmaya çalışılsa da yetersiz toplu taşıma yüzünden oldukça tepki almış ve yasak kaldırılmıştı. bu sene ise kampüs içinde, kızılay ve çayyolu yönüne giden otostop durakları oluşturuldu.

    beytepe metro istasyonunun önünden kızılay yönüne doğru otostop çeken iki öğrenciyi almak için siyah bir renault clio duruyor. kız öğrenci bindikten sonra erkek öğrenci binmeye çalışırken şoför gaza basıyor ve uzun süre erkek öğrenciyi sürüklüyor.
    olayın ardından otostop sırası bekleyen öğrenciler otostop çekmeye devam ediyor.

    henüz kimin kaçırıldığı ya da duruma dair bir bilgi yok. bilgiler elime geçtikçe güncelleyeceğim.

    otostop çeken arkadaşlar, lütfen dikkatli olun. ülkenin hali, insanların zihniyeti belliyken lütfen tanımadığınız araçlara binerken temkinli olun. mümkünse hiç binmeyin.

    bu da baglantisi
  • okuyunca içim birden cızz etti, orada öğrenciliğini geçirip, şu anda da çalışan ve sürekli otostopçu alan bir insan olarak söylüyorum : 'allah ulaşımı bu hale getirenlerin belasını versin.'
  • şimdi bir truman şov hissi yaşadım işte. az önce o yoldan geçtim ve tek başına otostop çeken bir kızcağız görünce, "iyi cesaret, herhalde üniversite çevresi diye tedirgin olmuyor" diye düşündüm. sözlüğü açtım bu başlık.

    neyse, umarım doğru değildir, doğru ise de öğrenci kardeşimize zarar gelmez.
  • hemen hemen her yıl beytepe de değişmeyen tek şey ulaşım sorunu. böyle hadiselerin yaşanmasına o kadar alışıldı ki. umarım bir daha gerçekleşmez. bitmiyor ki mk sapıkları
  • bu ne lan böyle. sanki vahşi çakallar geyik sürüsünden bir yavru geyiği çekiyor alıyor diğer geyikler olaya tepki vermeyip otlamaya devam ediyor? bu mudur? artık minibüslerde bile 5 tane kamera var o kadar öğrencinin otostop çektiği yerde bir kamera dahi olmaz mı?
  • otostop durağında yaşandı ise zaten üniversite, otostop işini engelleyemediği için o durakları koyup kamera ile donatmıştı. sanıyorum kamera görüntüleri vardır. polis ve üniversite haberdar edildiyse gereken inceleme yapılacaktır diye düşünüyorum.

    ayrıca otostop bir kültürdür, otostop çekmek, yanında kız varken otostop çekmek manyaklık, orospuluk, delilik değildir. dünyanın her yerinde otostop çekerken türkiye'de çekemiyorsan bu türkiye'de yaşayan ve farkında olmadan bu boku yiyenlere hak veren orospuçocuklarının yaptığıdır yanlış olan.
  • hacettepe kadın çalışmaları topluluğu olaya şahit olan kim varsa bilgi toplamaya çalışıyor. buradan birileri varsa iletişime geçebilir mi?link: https://m.facebook.com/…2509449&id=1440128612949496
  • umarım kızın başına bir şey gelmeden olay halledilir. bu da 2016 yılında hala beytepe kampüsüne ulaşımı çözemeyen bazılarının kulağına küpe olur.
  • bir an once cozulmesini diledigim olay. ben de universite yillarimda sik sik otostop cekerdim. bir gun iyi giyimli temiz yuzlu babam yasinda adamin biri etegimi siyirip elini bacak arama goturmustu. benim elimi de tutup zorla cinsel organini oksatmisti. o arabadan nasil kurtuldum hala bilmiyorum verilmis sadakam varmis. umarim bu genc arkadasimiz da kazasiz belasiz kurtulur.
  • olay ne yazik ki dogru sanirim. universitemde olmasi bir yana, bir insanin kacirilma olayi zaten igrenc zaten. tez zamanda sagliklica bulunur umarim.
hesabın var mı? giriş yap