• 28 mayıs 2022 gecesi inönü stadı nda gerçekleşeceği duyurulan konserdir. biletler 15 nisan cuma günü satışa çıkacağı duyurulmuş.

    https://www.instagram.com/p/ccsnkqbsj2o/

    not: o inönü stadyumu yazan elleriniz dert görmesin :) eşimle çocuklarımla orada olacağım konserdir.

    https://www.youtube.com/watch?v=ipo7fqycjiq 28 mayıs....
  • beni sevinçten havalara uçuran konserdir. çok özel bir akşam olacağı için ankara'dan çıkıp geleceğim. en son ne zaman bir türk rock grubu stadyumda konser verdi veya böyle bir şey hiç oldu mu bilmiyorum, hatırlamıyorum.

    toplanacak olan kalabalık ve kuracakları sahne beni inanılmaz heyecanlandırıyor.
  • 416. blokta yerimi alacak olduğum özel bir gece.

    umarım sadece son albümün ve en popüler şarkıların hakim olduğu bir konser değil, grubun köklerine inen ve az bilinen saklı güzelliklerinin de icra edildiği bir gece olur.
  • bilet fiyatları aşağıdaki gibiymiş.

    tribün: 100-168-280-392-560 tl
    saha içi (ayakta) : 280 tl
    golden circle (ayakta) : 840 tl

    bir yanım oha çok pahalı, sktr et 50 kere izledin zaten derken, diğer yanım iki-üç kilo dolmalık biber parasına mor ve ötesi konseri izleyeceksin ne tatava yapıyorsun lan it herif diyor.

    çok kararsızım.
  • o tarihte şehir dışında olacağım için ağlayarak katılamayacağım konser. stadyumda konser dinlemeden gençliğim bitmesin lütfen bir daha yapın*
  • gezi'nin yıldönümünde olacak konser...

    20 küsur senelik karanlığa sokaklardan sonra biletli bir etkinlikte en büyük haykırışın olması muhtemel konser. (tabii ki geziyi tartışmayalım burada)

    çıkışında hepimizi alamayacaklarına göre sirenler'i istediğimiz gibi çalacağımız konser...
  • beleştepede yerimizi alırız.
  • orada olacağım. umarım stadı doldurabilir abilerim. merakla bekliyoruz.

    günler sonra gelen edit: hala etkisinden çıkamadığım konser olmuştur. m'nin iç kısımlarındaydım inanilmaz bir gün yaşadık. hele 23 ü çalınca o telefonu cebime koyup sadece ağlayarak eşlik ettim.çalmazlar diyordum 0 umudum vardı ama bir derdim var ile coşturup bu şarkıyla geri dönmeleri çok özeldi.
  • gerçekleşmesine 1 ay kala bu aralar beni heyecanlandıran az şeylerden biri olan konser.

    10 yaşındaki oğlumun katılacağı ilk konser olarak, kendi kişisel aile tarihimizde de büyük bir yeri olacak. pandemide geçirdiğin çocukluğunun yazık olan kesitine bir hediye olsun canım oğlum, annen baban en güzel gençlik yıllarını yaşarken yanlarında mor ve ötesi vardı. dilerim ki sen de büyürken, hep güzel anılar biriktirirsin. gün gelir ben de oradaydım dersin. bırak zaman aksın, güneş doğsun ruhuna oğlum. dünya kadar güzelsin, aslında dünya sensin. kalbindeki pıt pıtlar hep güzel şeyler için atsın. *

    ay nerden nereye geldim, duygusallaştım iyice ama işte yaşlılık naparsın. *

    orada olacağımız, her şeye inat çok eğleneceğimiz konser.
hesabın var mı? giriş yap