• kürekle kedi kovalayanları gösteren çılgın saldırı. kediden ziyade devasa mor bir tırnak dikkatimi çekti sonra gözüm premium bananasa takıldı. o tırnaklarla kediyi severken böbreğini alırsın maazallah.
  • panter emel olmaya çalışan akrep nalan profilli küçükyalı sakininin fazlaca abartıp yağlayıp ballayarak anlattığı olay.

    adam kediyi dükkandan uzaklaştırmak adına birtakım hoş olmayan davranışlar yapmış olabilir, hayvana karşı çok hoşgörülü olmamış olabilir amma velakin sırf kavga ettiği için gelip bu adam hakkında iftiralar atan bir kadının malzemesi olmayı asla haketmemiştir.

    edit:
    #53591166 da anlatıldığı üzere olay tahmin ettiğim gibi gereksiz bir abartma ve kompleks sonucu haksız bir linç kampanyasından başka birşey değildir

    bu yalan yere linç kampanyasına tepki vermek isteyen arkadaşlar gidip marketten alışveriş yapsın bence. :))
  • anladığım kadarıyla semt arası bakkalının "senle mi uğraşacağım lan dürrük" diyerek kediye girişmesi mevzusu.

    yahu benim içim bıcır bıcır ediyor yavru kedi görünce sen niye kafasına kürekle vuruyorsun ya?
  • 4. capste mağdur kedi bildiğin yalanıyo mk :d

    ayrıca defol iğrenç yaratık ne lan dayıyı alt yazıyla mı izledin.
  • insanların yine olayı aktarana kızdığı rezillik.
    bostancı dolmuş durağında döner bıçağıyla kafa kesilen ülke burası, iki kız eli kürekli dükkan sahibi manyağa ne yapsın, bordo bereli mi kardeşim bunlar?

    market not edildi, ilgili arkadaşlara haber verildi. bunu burada afişe edenin de eline sağlık.
  • ne yazik ki hemen herkesin donem donem karsilastigi klasik turk insani hicbirseyi sevmeme, herseyden nefret etme/korkma durumunun aci sonucu. bu arada yazarimizin kediyi kurtarmaya calismasini takdir etsem de, bu surecte aldigi yaralar dolayisi ile ilk once elinizi sabun ve bol suyla yikamasini, yarin da tetanos ve kuduz asisi olmasini tavsiye ediyorum. ayni ucaklardaki gibi, once ebeveyn oksijen maskesi takacak, sonra cocuguna yardim edecek, baskasina yardim edebilmek icin ilk once kendimiz iyi durumda olmaliyiz.
  • haddinden* fazla abartılmış olduğu ortaya çıkmış, leoman isimli yazara teşekkür ederiz.

    (#53591166)
  • "defol iğrenç yaratık" demişsin ama sakın "siktir git ecdadını siktiğiminin kedisi" olmasın o yenge hanım. küçücük kediye kürekle girişen manyak bi bakkal amcadan bahsediyoruz burda sonuçta ;)
  • kediyi uzaklaştırmaya çalışırken kendi çapında önlem almak isteyen adam, "gerekirse öldürürüm" der mi? komik entry yazma çabanıza edeyim ayrıca, birileri şunlara komik olamadıklarını söylesin.
    ifşa edilmesi de iyi olmuş bunu yapan sığırın, hiç de gerçekten uzak gelmedi bana olay. tiye almayan insanlar çıkar muhakkak. market sahibi de marketini zararsız hayvandan koruyayım derken yediği haltın farkına kısa sürede varır.
hesabın var mı? giriş yap