• rezalet puanım 3/10
  • kabul de etmezler şimdi böyle bir durumu.
  • böyle bir saçmalık varsa, mutlaka düzeltilir.. bu rezalet değil skandal olur ayrıca..

    ama troll başlık tabi ki bu.. oltaya gelmeyin diye yazıyorum.. sayfalarca başlığa birikip troll ü mutlu etmeyin derim.. sessiz sedasız silsin entrysi i bırakın..

    rezalet puanım - 10/10

    arkadaşın (ya da sen, büyük ihtimalle sen) bir telefon fiyatına 2 telefon alma peşinde gibi duruyor.. evdeki oyun hamurunu koymuş bi de..

    lan, olum küfür ettirme kendine bu kadar.. azıcık saygın olsun lan kendine.. media markt ta oyun hamuru bile satılmıyor.. bu kadar mı salak bi ttollsün anlamıyorum ki..
  • heriiif oyun hamuru göndermiş laaaan
  • hiç gerçekçi değil, daha mantıklı birşey olsaydı belki..
  • az kalsin ben de mediamarkt uzerinden iphone alacaktim internetten, bu haberi gorunce tovbe ettim vazgectim, benim neyime iphone, hem de kargoyla gelecek.
  • yalan olduğunu düşünenlerin argümanlarını merak ettiğim büyük mağduriyettir. ezbere sallamak ne kolay. mağdur tanıdığım birisi ve olay gerçek. umuyorum en kısa sürede mağduriyeti giderilir.
  • at yalanı skim inanı.
  • mediamarkttan ziyade kargonun isi. hamuru da tartmis telefon agirlinda koymus buyuk ihtimal. paket tartilir diye. bi tarihte hepsiburadadan birseyler aldim koli telefon kutusu ebatinda. kenari yirtikti geldiginde, icine bakilmis telefon olmadi gorulunce birakildi kesin.
  • benzer bir olay benim başıma geldi. 02/04/2020 tarihinde aldığım iki monitörden biri geldi elime diğerinin yerine küçük bir koli geldi. koliyi açtığımda içinden iphone 11 çıktı . 02/04/2020 tarihinden 20/06/2020 tarihine kadar mediamarkt müşteri hizmetlerini ikna edemedim (iphone 11 i de başka bir arkadaş sipariş etmiş ki kendisi hala alamamış olabilir telefonunu ) gel zaman git zaman kargo firması bana ulaştı monitörünüz iki aydır bizde duruyor diye. velhasıl telefon başka bir firmanın başka bir müşteriye sattığı telefon çıktı . bu arada mediamarkt ı asla ikna edemedim . kargo firmasından ikinci monitörü kurtardım telefonu da kendilerine teslim ettim. mediamarkt tan fatura ve garanti yenileme talep ettim kabul ettiler ancak aradan geçen sürede asla faturayı yenilemediler . gerçekten muhteşem bir firma . arkadaşa sabır diliyorum kesinlikle laf dinlemiyorlar ve asla anlamıyorlar . bir de takım liderleri var hele olay ona ulaşırsa kesinlikle çözülme şansı yok .

    not : kargo firmasından kolinin gramaj detayını öğrenip acilen yasal işlem başlatın o firmanın o işi çözme şansı yok. 02/04/2020 den beri benim sorunumu çözmeye dönük bir şey yapmadılar asla. kendi kendine çözüldü olay .
hesabın var mı? giriş yap