• yurtdışındaki gururumuz olan türk mühendislerin yeni hükümet döneminde ülkeye dönme sinyali vermesiyle haluk bayraktar adlı vatandaşın yaşadığı vahim durumdur.

    "bunlaaağr cia ile çalışıyor ha!" diyerek yırtınıyor. sunucu da "ne diyor bu?" şeklinde yüzüne bakıyor.

    link
  • kendisi new york'ta, kardeşi pensilvanya'da okumuş olan abd patentli haluk'un çıldırması durumudur.

    mağdurum da mağdurum...
  • son dönemlerde iyice zıvanadan çıkan biraderlerin durumudur. yazık ettiler kendilerine. bir de kavgadan ayırıyorlarmış gibi de bağırıp çağırıyor. sakin ol koçum. efendi ol.
  • lokantada gelen fazla hesaba tepki gösterir gibi bağırıp çağıran bir tipin ciyaklamasıdır.

    tipik haluk: devletten hiçbir destek almıyoruz biz!
    tipik haluk: iktidar değişirse bütün projeler mahvolacak!
    tipik haluk: bunlar cia ajanı!
  • (bkz: baykar)

    edit: saldırın atatürk düşmanı oktroll'ler, saldırın! bu ülkede atatürkçü, millî, yerli kim varsa hangi kurum varsa saldırın ki seçimde hdpkk ile birlikte sandığın dibine gömülün!

    böyle vatan haini böyle alçak bir güruhu dünya tarihi görmedi. recep tayyip erdoğan'a saldırırlar sinan oğan'a saldırırlar muharrem ince'ye saldırırlar yetmez baykar'a, togg'a ulan denizden çıkan doğalgaza bile saldırırlar!!!

    namussuz, haysiyetsiz, omurgasız vatan hainleri! defolun gidin, çankaya'da fetöcüye oy verin izmir'de atatürk düşmanına oy verin istanbul'da "pkk terör örgütü değildir" diyene oy verin.
  • bayraktarların çöküşünü gösteren zırlama eylemidir.

    önce ortalığı karıştırmak için "bunlar amerikan şirketi!" dedi. sonra o mühendislerin türk olduğu ve kendisinin de öve öve paylaşımını yaptığı ortaya çıkınca şimdi de çirkefe yatıp "bunlar cia ile çalışıyor" şeklinde iftira atıyor. rezil herif.
  • bu sığırın attığı tweet için bkz

    t; sı*an kişinin sıvaması olayı..
  • rezillikte sınır tanımayan ibişlerden birinin ağlamasıdır. oğlum siz deli gibi ettiniz kendinizi.

    hadi geçtim senin ve ergen kardeşinin amerikalarda yaşamasını, senin kayınbaban ülkenin mahrem görüşmelerine abd vatandaşı hanımkız kavakçıyı sokuyor. bu kadar atarlanmadın bunlara?
  • tek mühendis çalıştıran sen değilsin ama kayınpederi cumhurbaşkanı olan tek mühendis sizde. acaba fark yaratan kısım hangisi? özel sektörde rekabetten bu kadar korkmak mı normal yoksa özel teşebbüs için rekabet normal mi? rekabet gücünüz nereden geliyor diye sormazlar mı adama?
  • ülkenin tüm imkanlarından sonuna kadar yararlanıp yine de ağlayıp zırlayıp duvarları yumruklayan bir siyasal islamcının yakarışlarıdır. oldu yavrum günde beş vakit secde edelim. yine tatmin olmazsınız siz. serbest rekabetten niye korkuyorsun? neyin korkusu bu? sabah akşam zırlamalarınız bitmedi bir türlü.
hesabın var mı? giriş yap