• saat 21:45'te başlayacaktır.

    sezona bir cumartesi maçı ile başlıyoruz, hadi bismillah.

    beşiktaşım'ın istanbul'a 3 puanla döneceği maç.
  • tarihine derhal itiraz edilmeli, 27 ağustos'ta londra'da arsenal ile oynayacak takım pazar, pazartesi boşken 30 ağustos cumartesiye maç vermek nedir? bu ne lan. yönetim uyuma. şu maçı pazartesiye aldırtamazsan yazıklar olsun.
  • fenerbahce karabuk'le oynadigi icin pazar oynuyor. cunku karabuk'un de on eleme maci var. yine pazar gunu oynayan trabzon'un da eleme maci var.

    ama yine digiturk'un gonlu olsun diye besiktas harcanmis. su anki takvime gore cts gunu 18:30 - 19:00 - 21:00 - 21:45 her saatte mac var amk. cts yerine pazara yap bu takvimi, besiktas'i da o gune al. ama digiturk hazretleri "olmaaaz, pazar hem ts hem bjk hem fb oynamaaaaaz, tiz degistirile" diye buyurdugu icin, besiktas persembe sabaha karsi istanbul'da olup cumartesi mersin deplasmanina gidecek.
  • sakin bir oyunla oyunu tutarak kazanacagimiz müsabaka. 1 0 olsun bizim olsun deplasmanda galibiyetle başlamak önemli.
  • gitmek istediğim maç. mersin'de misafirim passolig işine girmeden gitmek mümkün mü merak ediyorum.
  • beşiktaş passolig kartına sahip olanların stada giremeyeceği maç. mersin idmanyurdu resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

    bilindiği üzere kulübümüz adına yapılan kombine satışları ile ilgili olarak sadece mersin iy ve tff logolu passolig kartlarına dolum yapılmaktadır.

    tarafımıza ulaşan ihbar ve bilgiler çerçevesinde beşiktaş a.ş. logolu bazı kart sahiplerinin passolig internet sitesi üzerinden 30 ağustos 2014 cumartesi günü saat 21.45'te mersin stadyumu’nda oynayacağımız beşiktaş a.ş. müsabakası ile ilgili olarak kartlarına kombine yüklemesi yaptıkları belirlenmiştir.

    önemle belirtmek isteriz ki bu durumla ilgili olarak aşağıdaki önlemlerin alınacaktır.
    1. bu kişiler (beşiktaş a.ş. passo kart sahiplerinin) kesinlikle hiçbir seyircilerimizin yer alacağı tribünlerin turnikelerinden stadyuma alınmayacaktır.
    2. bu kişiler hakkında 6222 sayılı kanun çerçevesinde işlem yapılması için kulübümüzce gerekli resmi mercilere suç duyurusunda bulunulacaktır.

    3. passolig kartlarına el konulacaktır.

    4. stadyumun hiçbir yerine alınmayacaklar ve özel güvenlik marifetiyle stadyum dışına çıkartılacaklardır.

    5. stadyuma bir şekilde giriş yapanlar tespit edildiğinde derhal kartlarına el konulup stadyum dışına çıkartılacak ve yasal işlem yapılacaktır.

    bu sebeple;

    kulübümüzün telafi edilemez şekilde hak kaybına uğramaması ve büyük sorunların yaşanmaması adına bu uyarıların yapılması zorunlu olmuştur.

    yukarıda belirtilen kurallara riayet edilmesi ve asgari önem gösterilmesini arz ederiz.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    kaynak
  • bu passolig isi nedir, bilen biri anlatsin bence. simdi besiktas passolig'i alinca ne bileyim gaziantep stadindan passo kombine alamiyor musun? alamiyorsan nedeni nedir? antep passolig'i mi alman lazim? illa ki boyle bir durum varsa, internetten alis yaparken sistem niye bunu engellemiyor "senin passolig'in burda gecmez kocum" demesi ne kadar zor?

    ozetle passolig kac passo gidiyor? passo'su kaca geliyor? olayi nedir?

    mac da, iste iyi mac, guzel mac, futbol maci, 3 ihtimalli bir mac, iyi olan kazansin dedigim, dedirten mac.
  • beşiktaşımız'ın dengeli bir oyunla gol yemeden kazanmasını dilediğim ve beklediğim maç.

    haydi çocuklar umutla coşkuyla başladık, güzel devam edelim.
  • mersinimizin besiktasi evine sifir puanla gonderecegi mac olacaktir. raad olun. nereden mi biliyorum? istanbul bebeleri bu cehennem sicagina geldikleri zaman birak futbol oynamayi, nefes almakta bile zorlanacaklar. 28 yildir mersindeyim, yaslandigimizdan midir nedir sicaklar anlatilmayacak sekilde dayanilmaz. ha mersinden bahsederken nemden bahsetmemek olmaz. hava aslinda iyi de nem kotu yapiyor. nem olmazsa hava aslinda super 15 derece olacak da iste nem!!!
  • mac cumartesi oynanacak diye ağlayan avrupada basari falan beklemesin. 3 günde bir mac yapmaya alisacak bu takım.
    bu karsilasma da bunun ilk adimi olacak maçtır.
    not: bjk
hesabın var mı? giriş yap