• halk tv'nin menemen tarifiyle karşı atağa geçmesini beklediğim olay.
  • (bkz: insanlık)
    (bkz: nasip)
  • akit'iyle, vakit'iyle, stv'siyle, kanal 7'siyle bir dinci klasiği. kenyalı çocuklara türkü söylettiler diye bunları gerçekten insan mı sanmıştınız yoksa?
  • 2014 cumhurbaşkanı adaylarımızdan en şaşalı olanının kafa yapısını örnekleyen veriliş. 77 milyonun lideri imiş, hadi ordan.
  • mutfak keyfi programı bugun madımak yemeği tarifi veriyor zamanlaması ne manidar! görünce elim ayağım titredi sinirden hemen bulup numarasını aradım programın sorumlusu adam ne alaka var hanfendi cümlesinden başka birşey diyemedi? sizden başka tepki gösteren olmadı dedi.. numarası bu 02165249524 arayın ve tepkinizi gösterin utanmazlara!

    edit: program yeni çekilmiş. yapımcısı da adem tan denilen adam imiş. canlarından bıktırıp aramaya devam ettik sonunda yapımcıyla görüşün kanal olarak bizim ne alakamız var dediler. 02165249524 dahilisi 195. henüz kendisine ulaşabilmiş değiliz. vereceği cevaba şaşırmayacağız fakat sessiz kalacağımızı düşünüyorsa bok yemiş. nokta.
  • 17 araliktan sonra cemaate sempati beslemeye baslayan yavsaklari uzmus olay.

    cemaatcisi, kemalisti, akplisi... hepinizin laciverdin farkli tonlari..
  • milliyet'te haber olmuştur: (bkz: http://www.milliyet.com.tr/…i-ceken-gundem-1905871/)

    edit: haberin ömrü uzun olamamış.
  • sulandırmaya çalışanlar var, aşina olduğumuz klasik cemaat pişkinliğiyle. şimdi bu program yılda kaç kez yapılıyor, sivas mutfağının memleket mutfağı içindeki ağırlığı, konu edilme ihtimali nedir, sivas mutfağı ne kadar zengindir, madımak yemeğinin sivas mutfağı içindeki konumu nedir, bilmiyorum, o yüzden kaba ve çok basit bir ihtimal hesabı yaptım (sivas mutfağıyla ilgili program yapıldığında madımak yemeğinin ele alınma ihtimali 1/10 olsun, programın sivas katliamı'nın olduğu güne denk gelme ihtimali - kabaca - 1/365 olsun, programda sivas mutfağının seçilme oranı 1/80 olsun, kanalda program yapımcısının, sunucusunun, falanca yetkilisinin, şusunun, busunun, onlarca çalışanın sivas katliamınun bugün olduğundan habersiz olma ihtimali veya bunun tepki çekecek olmasını bilmeme oranı 1/100 olsun), böyle bir olayın "yav tesadüf (şakirtlerin tabiriyle 'tevafuk') işte, olur öyle şeyler, ufak bir dikkatsizlik olmuştur" denerek geçiştirilmesi için mevzubahis camianın konuyla ilgili geçmiş icraatını bir kenara bırakıp %0,0000034 ihtimali ciddiye almamız gerekiyor. tabii lan, manyak mısın?
  • bu kanalı hala silmediniz mi?
hesabın var mı? giriş yap