• euroleague 10. hafta maçı. önemine göre haftanın 2. maçı. haftanın maçı real v cska karşılaşması. türkiye saatiyle akşam 11'de oynanacak.

    iki takım arasında 24 maç oynandı. barca 16 defa, biz 8 defa yendik. son 5 maçı biz kazandık. geçen sezon deplasmanda 15 farkla yenmiştik.

    barca bu sezon daha güclü. 9 maçtan 6'sını kazandılar. 2 mağlubiyetle (deplasmanda cska ve 1 farkla gran canaria) başladılar, son 7 maçın 6'sını kazandılar (pana'ya deplasmanda yenildiler). kendi sahalarında oynadıkları tüm maçları kazandılar. 9 maçın 6'da deplasmanda oynaılar, bize göre daha zorlu fikstürden geliyorlar. şu anda 6. sıradalar.

    cska'nın son saniyede yenilmesiyle 2. sıraya yükseldik. real yenilse ve biz yensek lider oluyoruz 10. hafta sonunda. son tofaş maçında datome ve sloukas sakatlandı. inşallah ciddi sakatlıkları yok. baskonia deplasmanında maç gec saatlerde oynandığı için zorlanmıştık. umarım bu defa aynı sorunu yaşamayız.

    bizi çok zorlu maç bekliyor. pangos, singleton, claver bize ters gelen oyuncular. uzatmalara gider ve fener kazanır diyorum.

    p.s. melih sakat, sinan milli takım kadrosunda. sloukas ve datome'nin durumları maç saatinde belli olacak
  • fenerbahçe'nin bu sezon her maçı deplasmanda zor ekiplere karşı mı acaba?

    açıyorum maçı, zalgiris deplasman. açıyorum efes izleyeyim diye haydaa orada da fener deplasman takımı. yorum için açıyorum, didem gürser'den ismail şenol'a odaklandığım anlarda "fenerbahçe'nin zor deplasmanları geride kalıyor artık" diyor. hop maça bakıyorum oly maçı. peşinden maccabi maçında obra fırçası. yarın da barcelona varmış.

    merak ettim bir sonraki maç ne diye. panathinaikos deplasman.

    obradovic yeni bir şey mi deniyor acaba. "zor maçları zaten içeride döve döve alırım, bunları 2 kez deplasmanda alarak yeni bir şey yapmış olayım" diyor herhalde. anlamadım gitti.

    yine güzel maç olur. orası kesin.
  • real dün akşam cska'ya yenildi. 4 farklı galibiyet bizi lider yapacak
  • pesic'li* barcelona'nın bu seneki oyun yapısı ve form düzeyinden ötürü geçmiş senelere nazaran daha zor geçeceği aşikar olan maç. üstelik öyle veya böyle bu sene x factor olabilecek bir melih mahmutoğlu da karşılaşmada oynayamayacak. ancak tüm bunlar bu takıma olan güvenimizi sorgulatacak şeyler mi ? kesinlikle hayır.

    takımın çıkıp savaşacağından şüphemiz yok. yeter ki lamonica* düdük show yapmaya kalkmasın biz 74 atar alırız.

    sakatlıklıksız olsun bizim olsun.
  • barcelona deplasmanına favori olarak çıktığımız maç.

    son 4-5 yılda geldiğimiz nokta gerçekten çok önemli ama yukarıda bir arkadaşımızın geçmiş dönemlere çok haksızlık ediliyor yorumuna kesinlikle katılıyorum. eskiden de barcelona'ya karşı galibiyetler aldık ki benim en sevindiğim ve heyecanlandığım barcelona galibiyeti neven spahija dönemindeki 4 kasım 2010 regal barcelona fenerbahçe ülker maçı'dır.

    aslında o sezonun devamında top 16'da da ilk 3 maçı kazanmamıza rağmen, önce rezil bir hakem yönetiminin olduğu zalgiris maçını tek farkla kaybetmiş, sonrasında ise deplasmanda 14 sayı fark attığımız olympiakos'a karşı son çeyreğine önde girdiğimiz maçı 15 sayı ile yenilerek (bkz: 24 şubat 2011 fenerbahçe ülker olympiakos maçı) ikili averaji kaybedip top 8'in kıyısından dönmüştük. o sezon tabi son 3 maçın kaybedilmesinde pota altındaki en önemli oyuncularımız olan hem mirsad türkcan hem de gasper vidmar 'ın sakatlıkları çok etkili olmuştu. aslında o zamanlar da belli bir seviyeye kadar iyi oynuyorduk ama sonrasında gerek sakatlıklar gerek neven spahija'nın loser yapısı bizi engelliyordu.
  • fenerbahçemizin, dünyanın en güzel takımının maalesef kaybedip, dördüncü sıraya ineceği maçtır. uzun uzadıya analiz kasmaya gerek yok; barcelona geçen yıla oranla en fazla güçlenen takım, bu net. sahalarında iyiler, zorlu bir fikstürü gayet güzel geçtiler, moralliler. koçları obra'dan sonraki en kurt hoca svetislav pesiç ve elinde alternatifli bir kadro var. yugoslav koçların takımları oyun kurucusu kadar konuşur; düzen dışı hücum edecek bobby dixon'a karşı orada thomas heurtel var, tartışmasız daha iyi. sloukas mı pangos mu desek herhalde herkes kevin'i görmek ister takımında. ayrıca pota altında tecrübeli tomiç ve hayvanın evladı seraphin var ki kesinlikle üstünlük kuramayız. bu maçta kaliniç ve datome ekstra oynarsa ne âlâ...

    dileyelim de iki sayı farkla falan kaybedelim. sıralamada efes'in altına düşersek, burada yine gerginci ergenlerle muhatap olacağız.

    edit: kaybetsek erginci ergenlerle muhatap olacaktık, kazandık ersuncu ergenlerle muhatap oluyoruz arkadaş... bebe kalkmış artist artist mesaj atıyor "bizim maçlardan önce entry girerken dikkatli ol" diye. be hey kot kafalı, sen ne zaman fenerbahçeli oldun? benim kasığımda ta 8 kasım 1992'de aldığım bıçak yarası var, fenerbahçeliliğimin nişanesi, sen gibi ersunsporlu, birileri gibi alexbahçeli ya da #yeniden'li değiliz. insan önce bir bakar "kimmiş bu adam" diye, yazdıklarını bir okur ve anlar entrynin totem olduğunu. mardabaş seni...
  • melih ve sinan yok, sloukas ve gigi'nin hafif sakatlıkları var ama kadrodalar. eğer ikisi oynayamaz ya da maçı tamamlayamazlarsa barcelona karşısında galibiyet son dönemde hiç olmadığı kadar zor. bu maç aynı zamanda green'in sahneye çıkma maçı.
  • link beklediğim maç.

    edit: aranan kan bulunmuştur herkese teşekkürler.
  • kaçak yayın yapan şerefsizleri yazın şuraya da şikayet edelim dedirten maç.
hesabın var mı? giriş yap