• (bkz: tetris)
  • (bkz: second life)
  • (bkz: civilization)

    30'undan önce, 30'lu yaşlarda ve büyük ihtimalle 30'undan sonra.

    bela gibi yapıştı bana oyun bırakamıyorum.

    edit: en sonunda ingiltere'nin uranyum kaynağını ele geçirdim. bekle beni rusya, kafana kafana atacağım icbm'leri.
  • starcraft 2'dir. strateji, bilgi, anlık karar, sağlam bir sinir sistemi gerektirir, bunların da yaşla ilgisi yoktur. her yaştan kişi oynayabilir, internet üzerinden canlı karşılaşmalar seyredilebilir.
  • (bkz: bf4)
  • bilgisayarlar için tasarlanmış oyunların yaklaşık olarak %93,4'üne* tekabül eden gruptur.

    ancak bu sadece genelin zevki açısından değerlendirildiğindedir. %100'ünü oynayacak insanlar olduğu gibi, yirmi yaşından sonra çocuk muyum lan bi' daha pc oyunu oynamam hayatta diyen insan da vardır. fakat ortalamadan sapmalar olması, ortalamanın değerini değiştirmemektedir.
  • dayz - sakin kafayla ve iyi muhabbet eden bir çevreyle oynanabilecek bir oyun. sadece başladığınız zaman en az 4-5 saatinizi ayırmanız gerekiyor. kamuflaj ve sniper ile tepeden cherno'yu 3 saat boyunca kıpırdamadan gözlemişliğim var.

    age of empires - bahsetmeme gerek var mı hepimiz yıllarca oynadık 30'unda da olsan 40'ında da bu oyun oynanır.

    skyrim - skyrim ve tabi diger elder scrolls serileri de buna dahil. kendimi düşünüyorum da bu oyunu ben severim yahu 30 yaşını geçsem de. benim kişisel favorim bu oyundur. belki oblivion da olabilir.

    diablo serileri ve path of exile - diablo'yu zaten herkes biliyor. path of exile da ise 26-27 yaşının altında insan bulmak çok zor. çünkü bu oyunları sevenler diablo 2'nin hastaları. diablo 2 dediğimiz oyun 15 yıllık olunca ve oynanabilmesi için minumum 16-17 yaşlarındaki bir insan iqsu gerektirdiği için bu oyunların ortalaması 32-33 yaş olarak karşımıza çıkıyor.

    bana kalırsa oyun oynamanın yaşı var mıdır? yoktur. ben 30'umda da 70'imde de canım ne isterse oynamayı düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap