• olay kadıköy belediyesi değil istanbul büyükşehir belediyesi ve igdaş ile alakalıdır.
    iskansızda olsa doğal gaz hizmeti verilir.
    zaten depozito ile abonelik yapılıyor.
    kadıköy belediyesi hesabının engellemesi ise çocukluktur.
  • sadece kadıköy belediyesinin değil herhangi bir kurumun sosyal medyada bir kişiyi, troll bile olsa, bir hesabı engellemesini doğru bulmuyorum. bu bence çok anlamsız bir hareket. kaldı ki engellemek bir çözüm de değil, birini engellersin başka bir hesap açar yine yazacağını yazar, kurumlar sosyal medya hesaplarını, troll’leri, engelleyerek bitiremezler.
  • tam bir tek hücreli düşünce yapısı.

    belediye ile ilgili olmayan bir konu. ve kendisi de demiş belediyeyle alakalı mı değil mi ilgilenmiyorum diye. fakat başlığın adı belediye rezaleti.

    siz var ya iflah olmaz şark kurnazlarısınız
  • adamlar yardım istemiş sesimizi duyurun demiş yemediği hakaret kalmamış. hayret gerçekten korkmayın arkadaşlar chp buradan gol yemez. seçtiğiniz kişileri uyarın bu onlarında iyiliği için gerekli.

    ben entry sahibi arkadaşı destekliyorum, kadıköy belediyesinin de bu konuda gündem yaratılması için yardımcı olacağına inanıyorum.

    hadi arkadaşlar bu soğukta bu insanların ihtiyaçların giderilmesi için destek olalım.
  • rezalet 4200 kişinin tıkıştırıldığı balık isitfi bloklardan iskansız ev alarak başlamış, konun muhataplarıyla çözüm sağlanamadığı ve herelde bu gerçek muhataplara diş geçirelemediği için konuyla ilgisi olmayanları konun içine çekmeye çalışılarak devam etmiştir. ha buna rağmen belediyeninde yaptığıda pek hoş değil o ayrı.
  • gecekondu mahallesine, kentsel dönüşüm yapıyoruz, diyerek 24 katlı koca koca binaları diktiler. şimdi, o binalar da yaşayanlar bildiğin gecekondu standardında yaşıyor. evlerin iskanı yok, su yok, elektrik yok, ısıtma sistemi yok.
    keşke bu kadar dönüştürmeseydiniz.
  • oldu olacak twitter üzerinden oy kullanalim güzel kardeşim,senin orada açtığın hesabın ya da hesap açıklamasına yazdığın iki cümlenin ne geçerliliği var da çıkmış burada ağlıyorsun. yaz madem öyle cimer e,yaz dilekçelerini belediyeye,ibb ye, bakanlığa cevap vermezlerse de gel yine aynı entry yi gir rezillik diye.

    t: rezillik olmayan uydurma rezillik.
  • "kentplus sitesi probleminde yaşananlardan kadıköy belediyesi sorumludur/değildir bu konuyla inanın ilgilenmiyorum." cümlesi kurulduğu an tüm rezalet iddiası boşa çıkıyor.

    site olarak öfkenizi gerçek sorumlulara yöneltmeniz gerekir.
  • sıkıntı olarak sadece sosyal medyadan engelleme olarak gördüğüm olaydır. belediye gayet net, güzel cevap vermiş:
    “kentplus sitesi probleminde yaşananlardan kadıköy belediyesi sorumludur değildir” evet değildir.

    not: nasılsa çıkar diye iskanı olmayan, çıkmamış ev almayın bu problem senelerce sürer büyük sıkıntılar yaşarsınız.
hesabın var mı? giriş yap