• öncelikle söylemek isterim ki, başlığı "4 ekim 2022 kiracımın tabletine el koymak zorunda kalmam" olarak açacaktım ama harf sınırına takıldım. vicdansız bir insan değilim ancak böyle arsız kiracılar hoşgörümün sınırlarını zorluyorlar.

    4 yıldır evimde kalan bir kiracım var, ayın 2'sine kadar kirasını yatırması gerekiyor. %25 zam faşizmi geldiği için bu sene ortasında kontratı zor da olsa %150 zamla tekrar imzaladık, enflasyon durumu ortada olduğu için bir de senet imzalattım kendisine. 3 aydır kirasını eksiksiz yatırdı ancak bu ay tüm uyarılarıma ve toleransıma(2 gün) rağmen kirasını henüz yatırmış değil.

    bugün(4 ekim) de kirasını ödememesi üzerine evin kapısını açıp girdiğimde rezil bir manzarayla karşılaştım. kendisi saat öğlen 2 de evde oturmuş sigara içiyordu, sevimsiz çocukları ise yerde ipadle oynuyordu. "büşra hanım niye kiranızı hala kiranızı ödemediniz?" diye sordum. güya patronu maaşını ödememiş de yok çocuğuna ilaç almış bir şeyler söyledi, "eşim öldüğünden beri eve tek maaş geliyor biraz zorlanıyorum." dedi. bunu anlayışla karşıladığımı, zaten bu sebepten kendisine tam 2 gün tolerans gösterdiğimi biraz da sesimi yükselterek söyledim. engelli olmayan çocuğu biraz korktu ve ağlamaya başladı. olayları büyütmek istemediğimden ve gün içinde apartmandaki diğer 6 daireme kira hatırlatması yapmam gerektiğinden kendisine elimde senet olduğunu hatırlattım, yerden ipadi aldım ve çıktım.

    işlerim bittikten sonra evime döndüğümde tableti satmak için ilan açacaktım ki, tabletin sahte ipad olduğunu farkettim. böyle dolandırıcılar toplumda hala nasıl barınabiliyor anlayabilmiş değilim. yarın avukatımla görüşmem var, umarım yasal mercilerden bir sonuç çıkar. lütfen bana şans dileyin.
  • ironiyse kötü değilse daha kötü amk
  • (bkz: aferin lan zeki çocuk)

    özet: vicdansız olduğunu anlamayan vicdanlı görünen ev sahibi trollü. okumayacaklara özet hizmeti.
  • troll başlık olsa da bazı gerçekleri barındırıyor. o yaptığınız %100-200 zamlar kira alamamanıza sebep olacak. kiracıyı evden çıkartmak ne kadar zor öğrenmiş olacaksınız. hiç kusura bakmayın da.
  • troll ama günümüz sorunlarına değinen başlık. daha bugün yan komşu %100 zama nasıl tamam demek zorunda kaldığını anlattı.
  • hayattan çalan dolandırıcı entrysi
  • anasına küfür ettirip para kazanmak isteyen bir yazarın açtığı başlık olabilir bu ancak. yani annesini satan çocuk olsa ancak bu kadar iğrenirdim.
  • yazacağın hikayeyi s*m senin ben!
    s*r git kendine iş bul alüminyum!!

    böyle onursuzca hareketler yapmayın, yapmayın.
hesabın var mı? giriş yap