• evde eski bir kitabın arasından düşen mektuptur. gece gece efsane yarmıştır hakkaten. okuma yazmayı söktüğüm yıllar çalışan anne-babanın çocuğu olarak onlara notlar mektuplar yazardım. neden yazdım bunu, olay ne, nolmuş hatırlamıyorum ama çocukluğumu sevesim geldi yeminle sözlük.

    http://i.hizliresim.com/vvddmj.jpg
  • ufacık bir çocuğun annesine olan sevgisini göstermiştir,gülümsetmiştir.

    (bkz: anne istersen beni döv)
    (bkz: höz veriyorum)
    (bkz: sevgili çocuğun oğuzhan)
    (bkz: anne bunları yaptığım için çok pişmanım)

    buram buram masumiyet kokan mektuptur ayrıca. annesi üzmemiştir inşallah..
  • hüzünlü mektup.

    ben de paraya ihtiyaçları olduğunu bildiğim için anneler gününde hediye almak yerine çantasına para koymuştum annemin, bir de mektup: "anneciğim, çantana iki tane yüz bin lira koydum; lütfen bu parayla kendine bir şey al, eve harcama bunu"

    bir süre sonra utanmadan şu notu eklemiştim: "anneciğim yüz bin lira'nın birini geri aldım, çok lazım olursa yine veririm."
  • bir çocuğun anne babasını ne yaşarsa yaşaşın, akıl bali olana kadar seveceğinin kanıtıdır bu mektup.

    belki benzetmem yanlış olacak ama tanrı kısvesine bürünür ebeveyn, çocuk için. cezada verse sahibidir onun ve razı olup boyun eğmekten başka çare kalmaz... kader gibi...

    6-7 yaşındaki bir çocuğun cümlelerinden vardım bu sonuca evet!!!
  • keşke hayatımız boyunca bu kadar samimi, sıcak kalabilsek lan.okurken gülümsetmiş, o günlere duyulan özlemi arttırmış olan mektuptur.
  • her kelimesinde çocuksu masumiyet kokan gece gece gülümsetmiş mektuptur. beni de alıp o yaşlara götürdü.
  • ama ben seni affettim diyerek de küçükken büyüklüğünü ispatlamış çocuğun mektubu. cidden sevimli. sadece aklına gelmemiş. çok geç gelmiş aklına :)

    umarım uyuz biri olmamışsındır oğuzhan. benim oğlum falan olsa bunları yazsa ağlarım sevimliliğinden.

    petit beurre: ben hala küsünce falan yazıyorum anneme. mektup güzel bişey.
  • güdümlü anne terliğinin tadına bakmış çocuk. yoksa bu kadar acındırmazdı kendini. arada iltifatlarla da süslüyor olayı kolpa herif. *
  • gece gece moralimi bozan mektup. anne çocuğa sert davranmış gibi. belki sözel belki fiziki olarak. ama çocuğun elbetteki annesinden başka kimsesi yok. lütfen çocuklarınıza iyi davranın. unutmayın, onlar daha çocuk.
hesabın var mı? giriş yap