• edit ; çok haklı bir isyan görüyorum. misal 10 kasa ürün aldık , 5 kasası satıldı diğer kalan 5 kasayı ne olacak bir hafta beklemez diyor. e marketlere sat diyeniniz olacaktır ama o markette senin aldığın fiyata almak isteyecektir belki de daha aşağısına . sorunlar ülkesiyiz.

    içişleri bakanlığı en son çıkan '' pazar yerleri '' genelgesine göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 mayıs 2021 tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.ilgili haber

    şu tam kapanma nedir hala çözemedim ben. o tepki veriyor kaldırıyorsun , bu tepki veriyor kaldırıyorsun. saçma sapan bir tam kapanma sistemi.

    8 mayıs ve 15 mayıs 2021 cumartesi günleri pazar yerleri açık olabilecek ve yaş sebze , meyve , fide satışları yapılabilecek.

    bakın burası çok önemli vatandaşlar en en yakın pazaryerlerine gidip gezebilecek pardon alışverişini yapabilecek.

    cumartesi günü rahat rahat iki saat sporumu yapabileceğim , bir bakıma iyi oldu. cumartesi günü aşırı kalabalık olur her yer tahmin ediyorum , varın gerisini siz düşünün , bir marketler açık diye çoluk çocuk market gezmesine çıkıyordu millet :)
  • biraz da burama genelge.
  • başkanlık sisteminin meyvelerini vermeye başladığını gördüğümüz genelge.

    tek merkezden hızlıca karar verilen yeni sistem sayesinde 17 günlük kapanmanın kurallarını 17 gün bitmeden öğreneceğiz gibi.
  • benden de bakan olur aslında ha
  • hafta boyunca bütün pazarlarda tezgah açan pazarcılar var. sadece bu 2 cumartesi açılırsa 7 pazarda tezgahı olan bir pazarcı diğer 6 yerde açamayacak, sadece 1 pazarı tercih etmek zorında kalacak. bu durumda kurulacak pazar tezgah sayılarını 1/7 oranında düşündüğünüzde oluşacak yoğunluğu bir düşünün. şahıs ve genelge devleti olduğumuz için liyakat ve gelenekler bitmiş, 2 dudak arasında yaşıyoruz resmen
  • 1000 odalı sarayda bu yasaklar gelmeden bir tane adam bunu akıl edemedi mi? zaten 2 hafta kalmış, hiç kasmasınlar bence , toptan bütün yasakları kaldırsınlar onlar da rahat etsin biz de rahat edelim.
  • (bkz: panik)

    ülkede tüm kararlar panikle alınıyor. devlet ciddiyeti sıfır.
  • yaş sebze alırken virüsün bulaştığını gösteren bir kanıt yok bildiğim kadarıyla. o yüzden yerinde bir karar. süreç gayet iyi yönetiliyor gerçekten.
  • (bkz: genelge bakanlığı)

    üreticinin ürünlerini çöpe attığı videolar internete düşünce yeni bir genelge çıkartılmasıdır..

    ülkeyi yönetemiyorsunuz ey siyasal islamcılar, düşün artık bu ülkenin yakasından...
  • içimiz dışımız genelge oldu. nereden ne alacagımız ne alamayacagımız belli değil resmen. geçen seneden beri verilen her kısıtlama her yasagın aması var. aklımızla dalga geçiyorlar resmen.
hesabın var mı? giriş yap