• 1.5 yıl sonunda bulunmuştur.
  • sevinilecek bir şeyler bulanların "adam buna bile sevinemiyor..." diye sevinemeyenlere çamur attığı olay. abi sen sevinilecek ne buldun acaba, ölen ölmüş yiten gitmiş, enkazdan mal mı kaçıracan neyine sevinilir bu olayın?

    ekleme: sevinmek ayrı bir duygudur. kimse "kazadan ders çıkaracağız hollley beeeahhh..." diye zil takıp oynamaz. elbette uçağın bir parçasının bulunması aydınlatıcı bir olaydır ve olumlu bir gelişmedir, ancak insan sevgilisinin askerden dönüşüne, lotodan para çıkmasına, eve geldiğinde en sevdiği yemeği sofrada buluşuna sevinir. tutup buna sevinmez...
  • uçak değildir uçak olsa konamazdı.
  • efenim, uzaylıların alıp kullanıp sonra da bir mendil gibi attığı uçağın bulunmasıdır bana göre.

    uzaydan bakınca bit kadar dünyamız var lan. koca uçak okyanusa çakılınca da parçaları kilometre çaptaki bir alana yayılıyor. başka ne olacaktı ki?
  • aradan geçen uzun zaman sonra bile hala aramanın sonucunda gerçekleşen bulunma. bulundu mu onu da bilmiyorum, maçı beklediğim için linke basamam. yazmam gereken bir şey var.
    havacılıktan anlamayanlar neden sevinildiğini anlamıyor, açıklayayım.
    bu uçağın bulunması demek kaza sebebinin araştırılıp sonraki uçuşlarda aynı sorunlarla karşılaşma ihtimalini azaltmak için önlem almak, pilotlara benzer durumlar için eğitim vermek demektir. havacılığın tarihi kanla yazılmıştır ve bu zamana kadar gerçekleşen her kaza sonrası bu şekilde araştırılıp dersler çıkartılmıştır. bu sayede de günümüzde en güvenli ulaşım hava yolu ulaşımı olmuştur.
    uçağın bulunmasına sevinenler işte bu yüzden seviniyor.
  • bir efsanenin daha sonuna geldik sevgili sözlükçüler. bulunması geç de olsa normaldir. uzaylı muzaylı hikâyedir dostlar.
  • paralel evren beklentilerimi boşa çıkaran haber olmuştur :(
  • bir gizemin daha sonuna gelirken hala öbür dünya, yaratık, cinler vs.. her türlü doğaüstü efsaneye inanan insanları fizik kurallarını hatim etmeye ve hak dini bilim'e davet ediyorum. bir başka gereksiz efsane de görüşmek üzere hala doğaüstüne inan arkadaşlar.
  • olaya "bulunsa nolur ölen öldü" gibi cahilce yaklaşanları ve bulunmasının iyi ve sevindirici haber olduğunu bilenleri "gerizekalı" diye yaftalalayanları bize göstermiştir.
    sevgili cahiller uçağın bir parçasının bulunması kazayı aydınlatabilir veya araştırmacıları bir başka delile götürebilir. kazanın aydınlatılması da bu tarz başka havacılık kazalarının engellenmesine yardımcı olur.
    ölenlere her insan üzülmüştür fakat aynı sebepten başkalarının da ölmemesi için atılmış bu adıma aklı başında her insan sevinir. o bulunan parça sizin gibi mahlukların da hava ulaşımını kullandığı zamanlarda daha güvende olmasına yardımcı olacaktır. ulan cidden ne gerizekalı bir memleket olduk çıktık biz ya!
  • -naber merve?
    +ayyy çok mutluyum sarp! kayıp malezya uçağının kapısı bulundu! ^-^
hesabın var mı? giriş yap