• takım olarak kötü top oynadığımız ve avrupa maçından sonra çıkacağımız belki de en zor maçlarımızdan birisi. realist olmak lazım. puan almamız bile zor. ama bir realite daha var ki bu futbol.

    bir de bizim avrupa maçımız var da ötekiler neden oynamıyor lan ?
  • hakeminin kimseye yaranamayacağı için maçtan sonra muhtemelen düdüğünü asacağı maç olacaktır.
  • kendisinin bu topraklarda uğradığı haksızlıklara önayak olan bir camiaya karşı emmanuel emenike'nin 2 sene gecikmeli olarak patlama yapacağını düşündüğüm süper lig karşılaşması.
  • baroni'nin mutlaka oynaması gereken maç. adamın verdiğimiz parayı hak ettiği tek maç trabzonspor maçı lan.
  • ülkeyi avrupa'da temsil eden iki güzide takımımızın süper lig'deki maçı.avrupa ligi'nde amansız bir mücadele veren trabzonspor mu yoksa cas'ta uefa ile girdiği ikili mücadeleyi kaybeden ama yılmayıp isviçre federal mahkemesine doğru atak yapmayı planlayan fenerbahçe mi?benim zerre umrumda mı tabi ki değil,hafta içi takımımın juventus ile maçı var amk kim takar kadıköy kaymakamını.*
  • mehmet yıldızın evet trabzondan para gelmiş. açıklamalarını yaptıran takımın tertemiz 2010-2011 şampiyonu fenerbahçemle karşılaşacağı maçtır.
    2-3 senedir futbol oynamak yerine sahada ona buna tekme atmaya çalışan trabzon futbol politikasını değiştirmezse 3ten 4ten aşağı yemeden dönmez.
  • 3-4 maçtır çok kötü oyuna rağmen çekirge misali kazanan trabzonspor'un serisinin çok büyük ihtimalle biteceği maç. hatta bu maçtan 3 gün önce lazio'da seriyi bitirecektir. kötü oynuyor ve biraz şans, biraz savunma katkısı ve bireysel yeteneklerle kazanıyor trabzonspor. bu tempoda lazio ve fenerbahçe maçlarından kazançlı çıkması zor. bu bir gerçek! gelelim şike konusuna. bu da bir gerçek. yahu şikeyi trabzonspor taraftarı demiyor ki sadece! mahkeme diyor, tff diyor, uefa diyor. yetmedi mi cas diyor şikeci olduğunuzu. başka bir merci olsa orası da diyecek! hala daha pişkinlikten geri adım yok. pes doğrusu. bu durumda bol bol hamsi filan diyerek yola devam. yarasın.
  • deplasman yasagi nedeniyle hamsiler gelmeyecegi icin okul acik tribununde izleyecegim mac. hamsiler olsa onlarla ayni yerde olmak icin migros tribunune giderdim cunku maci izlemekten daha zevkli oluyor onlari izlemek :)

    velhasil 4 farktan asagi atarsak kazandik diye sevinmem. ben iddiaya girerken 3 avans veriyorum, ona gore oynayin lutfen.
  • + oğlum fikstürü niye takip etmiyorsunuz? 1453 kanaryaları kurmak için geç kalmışız.
    - abi ne bileyim, aynı numara iki defa tutmaz dediydim.
    + niye tutmasın kardeşim? biz dersek tutar. o kadar yazarın parasını boşuna mı ödüyoruz?
    - tamam abi kızma. yaparız bi şeyler. bi kaç fenerli daha tutuklatalım onların kombinesiyle içeri sokarız çocukları.
    + iyi iyi.
    - eee, abi bizim çocuklara verilen bir yıl men cezası sadece beşiktaş maçları için miydi?

    dilek ve temenniler:
    umarım güzel maç olur; kavgasız, hakem hatasız, bol gollü. hakeden 6 - 5 kazansın, berabere bitecekse 5 - 5 bitsin*.
    maça gidecekler, sıkı durun sokmayın aranıza onun bunun çocuklarını.
  • telegol programına bol bol malzeme verecek karşılaşma. artık bu maçta yaşanacakları en az bir ay konuşurlar. ayrıca fener galibiyetinde sonra şekilden şekile girip her geçen gün burnu uzayan kaya çilingiroğlu'nun ağlaması da geceye renk katacaktır.
hesabın var mı? giriş yap