• kulislerde konuşulan iddiadır.

    kaynak: 6 kasım'da erken seçim senaryosu https://www.sozcu.com.tr/…-secim-senaryosu-7160452/
  • seçim sandığını sevgiliye olan kavuşma özlemi gibi bekliyoruz ve o gün geldiğinde gavura vurur gibi vuracağız mührü.
  • kılıçdaroğlu’nun adaylığı kesinleştikçe artan ihtimal. şu an erdoğan’ın bütün stratejisi kılıçdaroğlu’nun adaylığını ilan etmesi üzerine kurulu. romantik ve kibirleri zekalarından kat ve kat büyük olan bazı muhalifler nasıl adım adım tuzağa düşürüldüklerini ve erdoğan’a hayat öpücüğünü vermek üzere olduklarını maalesef hala anlamıyorlar. yapacak bir şey yok biz notumuzu düşelim gerisini olursa erken seçimde görürüz.
  • 6 kasım olmaz o, 10 kasım olur. akıllarınca cumhuriyetle yüzleşiyorlar ya, büyük önderin ölüm yıl dönümüne denk getirirler.

    “ölüler mezarlarından kalkıp bu referanduma evet demeli” diyen iktidarın terörist ortağına cevaben, ulu önder bu milletin içinde dirilir de, topunuzu sandığa gömer(iz). bu millette ikinci kurtuluş savaşından galibiyetle ayrılır, 20 senede kaybedilen cumhuriyet kazanımlarımızı tekrar inşaa ederiz.

    tanım: olması gereken geç kalınmış seçimdir.

    not: yazmayın artık arkadaşım 10 kasım perşembe ye geliyor diye. okuduğunuzu anlayın aptal olmayın.
  • hadi hayırlısı bu seçim çok cümbüşlü olacak :))
  • arada 6 aydan az var. çok olası değil. seçim kendi tarihinde yapılır genellikle.
  • mhp'yi neden harcasın. zira yeni seçim yasası 1 sene sonra yürürlüğü giriyor. bu da mhp'nin baraj altı kalması demek oluyor.

    edit: özür diliyorum benim hatam ittifakı unuttum
  • kasım ya da aralık ayında seçim ihtimalini açıkçası düşük görüyorum.

    kasım ve aralık ayların insanların en parasız, en aç olduğu dönemdir.

    benim bildiği akp ocak ayı için asgari ücrete yüzde 50 zammı çakar, yine bu sene başı olduğu gibi vatandaşımız kendini zengin oldu sanar. bunu gören akp durur mu şubat ayına erken seçimi koyar, milletimiz ampule basar
  • bu şartlarda erken seçime inanan noel babaya da inanır.
  • 4 senedir haftada en az 2 defa erken seçim olacak diyen muhalefetin iddiasıdır. böyle bir ortamda iktidar erken seçime gitmez diye covid başından (mart 2020) beri söylüyoruz. üstelik olası takvimden yaklaşık 6 ay öncesine tarihlenecek iddiaya göre. siz buna inanıyor musunuz? hepsini geçtim adamların sistemi getirme iddialarından birisi istikrar idi. sen seçime 6 ay kala erken seçime gidersen bunu seçmene nasıl anlatacaksın? muhalefet bunu kullanmayacak mı? sayılabilecek çok sebep var da gerek yok. ama hakikaten muhalefetin şunu sürekli sakız gibi ağzında tutması ayrıca bıktırdı. yeter artık kardeşim. 4 sene oldu. hala aynı laf. biz bıktık siz bıkmadınız mı? enerjinizi başka şeylere harcayın. şunun şurasında en az 1 yıl sonra seçim var.
hesabın var mı? giriş yap