• pazar günü saat 19:00’da oynanacak olan maç.
  • fenerbahçe'nin kalan maçlarında puan bırakacağı ilk maç. giresun'un ligde kalma iddiasını devam ettirebilmek için kesinlikle puan ya da puanlar alması gerek. fenerbahçe ise bu maç öncesi ayın 4'ünde kupada sivasspor ile oynayacak ardından giresun'a gidecek.

    t: spor toto süper lig 2022-23 sezonu 33. hafta mücadelesi.
  • ligin final haftalarında sahada bacakları titreyerek son 2 maçta 6 gol yiyen çakma liderin taraftarının teselliyi giresun'da aradığı maç.
  • fenerbahçe'ye ilk maçta çelmeyi takıp puan farkının açılmasını engelleyen giresun son bir çelme daha takarak fenerbahçe'nin şampiyonluk umutlarını paramparça edecektir, haftaya onlar için ölüm kalım mücadelesi olacak. giresun kendi sahasında galibiyete çok yakın, erken bir gol feneri demoralize eder, 3 4 gol bile atabilirler. fenerbahçe çok gol yiyen bir takım, defansif zaafiyetleri oldukça fazla, kalecileri süper lig seviyesinde bile değil, şansa ilerliyorlar, bu maç şanslarının döneceği maç aha buraya yazıyorum. skor tahminim 4-1 ev sahibi lehine.
  • illegal bahis sitelerinde ctesi pazar 1.77-1.73 bandında olan fenerbahçe galibiyet oranı özellikle dün akşam giresun'un bir devre 10 kişi oynayan istanbul'a yenilmesinin etkisiyle 1.50'nin altına düşmüş. tahminen haftasonuna kadar 1.30 civarı olacaktır.

    maça gelirsek. galatasaray deplasmanda giresun'u rahat yendi. fenerbahçe için pek farklı bir oyunla sahada olacaklarına inanmasam da kontradan etkili olacak iyi topçuları var. fenerbahçe zorlansa da 2-1 veya 3-2 gibi bir skorla yenecektir. ancak fenerbahçe için bu maçın 3 puandan fazla önemi var. yenerse ertesi gün galatasaray'ı baskıya sokmak isteyecektir ki, başakşehirin oyun yapısına baktığımızda en güçlü silahı bu baskı karşısında geliştireceği reaksiyon olsa gerek.
  • her türlü sonucu galatasaray’a yarayacak olan maçtır. giresunspor yenerse galatasaray büyük ihtimal şampiyon diyebiliriz. (galatasaray’ın başakşehiri yenmesi gerekiyor tabi)

    olur da fenerbahce kazanirsa küme düşen son takım %99 ihtimalle giresunspor oluyor.bu durumda galatasaray kalan maçlarını ligden hiç bir beklentisi olmayan istanbulspor, ankaragücü ve sivasspor ile oynayacak.
    fenerbahçe 2011 senesinde yaptığı gibi bu takimlara teşvik primi vermezse, galatasaray hepsine karşı çok rahat kazanır.
  • hic bir sonucu galatasaray'a yaramayacak olan karsilasmadir.
    son 8 yildir oldugu gibi seyrantepe'de basip sampiyonlugu almamizi saglayacak serinin basidir.
  • 5-1 veya 4-0 hadi lan 4-1 fenerbahçe'nin kazanacağı maç. 3,5 üst ve ms2 oynayın.
  • fenerbahçe galibiyetine 1.33 orandan 20.000 lira attığım maç.

    edit: geçmiş olsun.
  • sakatlığı olan altay, lincoln ile beraber cezalı olan irfan ve arao maç kadrosunda yok. ayrıca luan peres döndü diye alioski paket olmuş, o da yok.
hesabın var mı? giriş yap