• fallout'ta turn-based modda yaptiginiz aksiyonlarin harcadigi zaman birimi.. her aksiyon icin statlara gore de degi$kenlik gosterir.. bir turn'de en fazla 10 action point'lik i$ yapilabilir..
  • max. led sayisi 10 olmasina ragmen bir takim ilac/uyu$turucularla gecici olarak, bazi perklerle de kalici olarak 10'un uzerine cikabilen, sava$a dayali karakterler icin en onemli ozelliklerden biri.

    bazi yeni oyuncular str'ye, en'e abanir da abanir tank yapicam diye agility kalir uvey evlat gibi, sonra sava$a bi girer o koca tank gotunu kaldirip du$mana yakla$amadigindan cok istedigi osmanli tokadinin atamadan yolda telef olur. izlemesi cok keyiflidir.
  • 2018 yapımı, johnny knoxville'in başrolde olduğu eğlenceli film. baba kız ilişkisi üzerine kurulu filmde ayrıca jackass ekibinden chris pontius da rol alıyor. izlemek isteyenler netflix'te bulabilirler.
  • 80'ler boyu hem korku hem komedi olarak yüzlerce yaz kampı,çılgınlar okulu tarzı filmler seyretmiş olarak sevdiğim bir film oldu action point ama bayıldığım değil."işe yaramazlar" olarak nitelendirilen park çalışanı gençler daha iyi işlenebilirdi.sonunda onlara ne olduğunu görebilirdik.çılgın atan ama herkese komik gelmeyi bırak dehşet verici bütün sahneler gerçek galiba jackass üyelerinden dolayı.netflix'de varken kıyıda köşedeki bu filmi kaçırmayın diyemiyorum ama izleyin.en azından 80'lere bir saygı duruşu ama potansiyel harcanmış.filmin bir yerinde eleanor worthington-cox'un karakteri parkta olup biten tüm çılgınlığı "kesintisiz bir tren kazası" gibi örneklendiriyor.bu film aynen bu tarife uyuyor.
hesabın var mı? giriş yap