• gece gece mason oyunu kelimeler basligini gorup cosmasiyla "acep anlayipta devam ettiren olur mu?" diye dusunurken helal dedirtmis, nese sacmis sozlukcu.
  • bir dönem kişiler üzerinde internete girme sebebi olacak kadar önemli yer kaplayan, you have got mail yazısını gören bünyelerin olağan dışı tepkiler vermesini sağlayan bir kimsedir. şimdilerde ise tekrar iletişime geçişimizin mutluluğunu yaşatan, parapsikolojiyi yaşamıma sokmuş, üzerimdeki etkisinden hiç bir zaman kurtulamayacağımı düşündüğüm*, bilmediğim dillerde cümleler kurmasıyla meşhur * bir kraldır*.
    belki de hiç bir zaman verilememiş olan bir zippodur.
  • insana kendini çok iyi hissettirebilen, ağzını kulaklarına vardırabilen, zamanında kendisine hazırlanmış testlerden 100 alarak alnının akıyla çıkıp gönüllerde taht kuran bir şahıs.

    ara'iyi ki var olan'gorn.
  • muhabbeti ile sabahlara kadar insanı ayakta tutabilen bir kişidir. önce saat üç olmuş artık çıkalım denir ardından bunun dört, beş ve altılı versiyonlarının cümlesi kurulur. sonuçta sabah olur daha konuşulacak çok şey vardır, bir dahaki sefere daha uzun süre konuşmak dileğiyle ortam terk edilir.
  • ankara'da şehri izleyen bir garip adam.

    yaşadığı şehri tanıyan, nefes alışını dinleyen ve onu izleyen çok az insandan biri. bu yüzden çok tanıdık, bu yüzden bir parça melankolik, bu yüzden bir parça tatminsiz belki de. ama bu yüzden de insanları tanıma becerisi yüksek, sonuçta bir şehirdir bu; kocaman ve ufacık, görkemli ve aşağılık, ışıl ışıl ve pis, azize ve orospu.

    onu tanıyabilen biri için insanoğlu nedir ki?

    hedefleri olan, ihtiraslı ve hırslı biri olduğunu tahmin ettiğim kişi. üzerine öğrenim gördüğü hukuk alemine aşık olması, onun zamanı gelince başarılı ve mutlu olacağı olasılığını yükseltiyor.

    kelimelerle oldukça iyidir arası, onları yakalayabilir ve şekillendirebilir. durumu analiz edip nokta vuruşu yapabilir, doğru kelimeyi bulabilir. bu da başka bir artısı, çoğu insan ağzından çıkanları bile kontrol edemez.

    bir diğer becerisi ise, ilüzyonların ardına bakıp, korkmadan ve yanılmadan yürüyebilmesi. sanırım bu sebeplerden ötürü farklı şehirleri/kadınları tecrübe etmişiz bunca zaman.

    ikimiz bir şehir için fazla gelirdik.
  • cthulhu'nun kankası, bana frontpage'i ilk tanıtan, az ve öz bile olsa muhabbetimiz, unutmadığım eski bir arkadaş.. (bkz: raksnet)
  • her şeyi bilen bir iki insandan biri. konuştukça mutlu olduğum, sorunlardan uzaklaştırıp iyi hissedebilmemi sağlayan kimse. çok sevdiğim ve beni de çok sevdiğini bildiğim iyi insan, düşünceli insan.
  • ayarmakinası olmuşsun be birader(fena kızdırmışlar seni)
    (bkz: alt tarafi 7 kisi olmus)
  • online olmadığı dönemde kafasını şişirmeyi deli gibi özlediğim* otuz saniyede sekiz kıtalık şiirler yazabilme yetisine sahip süper insan.*
  • cigarello ve martini ikilisine pek bi tutkun olan gerçekçi,canayakın ve bilgili bir insan.tanıştığıma gerçekten memnun oldum.*
hesabın var mı? giriş yap