• gerçeğe çok yakın bir ihtimaldir. gerçekleşmesi için maçın oynanması beklenmektedir.
  • zil üst üste çalınıyordu. ne oldu ya diye bakayım dedim. ajax'ın 9 tane atmasını isteyenlerin anneleriymiş, içeri buyur ettim.

    (bkz: yazarların şu an yaptıkları şey)
  • maalesef gerçek bir ihtimaldir.
  • olası ama muhtemelen yaşanmayacak hadise çünkü beşiktaş şu an ki durumda zaten underdog ve ona göre oynayacak. dolayısıyla amsterdam da 3 atmaya gitmiyor beşiktaş ona kalkışırsa inşallah 9 da kalır yok şu an ki durumuna göre oynarsa çok gollü maç bekleyenler yanılır.
  • tüm türkiye böyle düşündüğüne göre bu maça gönül rahatlığıyla 3.5 alt oynanabilir.
  • besiktaslilar dalga gectigimizi saniyorlar ama kesinlikle degil. ajax zaten onune gelene 3er 5er atiyor. besiktasin zaten durumu belli, dortmund sanssiz olmasa 3 ya da 5 olurdu o mac.

    ajax, ligi basladigindan beri 7 mactir yenilmemis, gecen sene porto ve benficayi geride birakarak sampiyon olan, gecen sene ligde sadece 1 maci sampiyonlugu garantiledikten sonra kaybeden ve ligde bu sene 7 macta sadece 4 gol yiyen lizbona 5 tane atmistir hem de lizbonda.

    simdi mac hollandada bu bir, besiktas zaten kotu bu da 2, turk futbolunun durumu ortada bu da 3, hollanda takimlarinin durumu da ortada psv gs yi ne yapti hepimiz biliyoruz bu da 4, ajax bu sene cok zalim onu e gelene 3,5 hatta 9 atiyor bu da 5, besiktas tum bunlar yetmezmis gibi cok eksik bu da 6, hatta hepsi yetmedi bjk nin eksikligi defansta cok goze batiyor bu da 7, bunlar yeter sanirim.

    simdi bence cok gollu, farkli bir mac olacak, tahminim 5 ya da 6 - 1 gibi birsey olabilir. ama nedense bana 10-0 olacakmis gibi bir his geliyor. eger ajax vites dusurmezse, bjk cok sansli olmazsa, kaleci hayatinin macini falan cikarmazsa 8-0 sampiyonlar ligi rekoru kirilir. sergen kapanmaz diye dusunuyorum ama yok kapanirim derse 15-0 bile olur. bjk ye bol şans dilerim zira çok ihtiyaci olacak.
  • başkasının uzuvuyla gerdeğe girmeye alışkın sözlük yazarının açtığı konu. çok fazla düşünmeye gerek yok yani..
hesabın var mı? giriş yap