• bu ikili arasında inanılmaz bir çekim vardır. başak burcu kadını akrep burcu erkeğini ilk gördüğünde nefret edebilir, aşık da olabilir... her iki duygu da onların birbirlerine yakın olmalarına sebep olacaktır, çünkü insana en yakın olanlar sevdikleri ve nefret ettikleridir (neden insanoğlu nefret ettiği kişiyi hayatından yok etmeyi beceremez)... cinsellik açısından inanılmaz bir uyum olacaktır, ancak aşk akrep burcunda bir saman alevi, başakta ise bir salise sürdüğünden bu ilişki duygusal cıvıklıktan çok mantık ilişkisine dönüşebilir... seven başak kadını tehlikeli olabileceğinden akrep erkeğini sıkabilecek ve sonuç hüsran olabilecektir.. kolay kolay birbirlerini bulmazlar aslında ve ilişkileri daha çok dostluk üzerinedir. uzun süreli dostluklar kuran bu ikili dostluğunu başka şeylere çevirmezse dahah iyi olacaktır.

    linda goodman için (bkz: akrep burcu) (bkz: basak burcu)
  • ne akrep burcu ne de basak burcu elestirilmekten hoslanir...bunun yanunda ikisi de elestirmekten muthis hoslanir. bir ipte iki cambaz oynar mi sorusuna isik tutabilecek boyle bir iliski varsa merak ve tez konusu olabilir.
  • muhabbetlerine doyum olmaz bu ikilinin. ikisi de detaycıdır, sürekli hayatlarını irdelerler, buhranlı dönemlerinde birbirlerini iyi anlarlar. sevecen akrep burcu pohpohladıkça başak kadınını başak burcunun da pek hoşuna gider. ancak akrep burcu erkeğinin bu dönemlerinde inanılmaz kötümser olması ve çaresiz gözükmesi mantıklı düşünce manyağı ve güçlü erkek hastası başak burcu kadını tarafından acizlik olarak algılanır. arkadaşlıktan öteye geçmez çoğunlukla ilişkileri. başak burcu mantığını es kaza evde unutup ortam yaratılmasına müsaade ederse seks hayatları muazzam olabilir. ancak yine de akrep burcu erkeği tırsar bu hatunun hep sağlam duruşundan.
  • şimdi hayatımın son döneminde rastlantısal bi şekilde bu bu burç grubuna nazır hanımlarla münasebetim oldu.. önce şöle bi ayrıntı verim hemen.. bi kere neden bilmiorum bi şekilde bu hatunların egoları gayet permbe pembe parlıo.. anaç olduklarını sezdim. kıç baş topluolar bi şekilde. üzgünken çok diplerde mutluykende çok yukarıda geziyorlar. eğer kötü bi döneme girerseniz gerçekten bırakıyorlar bu hatunlar. acıolar destek çıkmıolar.. bi nevi iyi gün arkadaşı gibi. tabi bu yazdıklarım benim deneyimlerimdir. kesinlikle diğer insanlardan bağımsızdır. valla ben pek bi cinselliklerini görmedim bunuda burdan açıkca ifade etmek istiorum. eğlenceli olmaları ve hırslı olmaları dışında pek bi pozitif olaylarınıda görmedim. ha gelsin iki laf etsin gene anında tav olurum o ayrı. bu entry de böle günlük tadı yakaladı. burdan bütün moderatörlere selam ediorum.
  • 6 milyar insanın yaşadığı dünya üzerinde- tabi "yıldız takvimini marslılar da kullanıyor" diyenler çıkabilir - 12 * 12=144 tip ilişkiden biri. bunlara bir de erkek-erkek, kadın-kadın ilişkilerini de eklersek sözlüğün en büyük hazinesi, medarı iftarı. devamını dört gözle bekliyoruz.
  • başak burcu kadını romantizmcidir, akrep erkeği pornocudur. cacık olmaz bu ilişkiden.
  • başak, vazgeçemediği kusursuz dediğiniz şeyde bile durduramadığı eleştiriciliğini ,akrep o pek sivri dilini,tersliğini bir tarafa koymayı becerebilirse olur hem de pek şahane olur. akrep depresyona girer başak kurtarır, başak üşütmekten kaynaklı karın ağrısını bile mide kanseri sanar akrep durdurur. sular gibi durgun olmaz ama yormazda ,uyum da vardır her konudaaa !
  • bu ciftin seks yasamlari insana sanki kendinin karsi cins versiyonu ile sevisiyormus hissi yarattirir. hani bu sevgilinin sirtini kasirken "off simdi surami kasisa" diye icten gecirilirken sevgilinin o bölgeyi kasimasindan alinan haz ile ayni kefede yer alir.
  • içinde akrep burcu erkeği olduğu için her halûkarda sonu hayırlara vesile olmayacak bir ilişki.
  • başak kadını kendisini bir erkeğe adamak ister. akrep erkeği de kendisine adanmasını.. şahane bir ilişki kanımca.
hesabın var mı? giriş yap