• doğan taşdelen'in oğlu.
    ancak babasının oğlu diye tanınmaktan çok daha fazlasını hak ediyor. sosyalist enternasyonelde en genç üye olarak türkiye'yi temsil etmiş, başbakan danışmanlığı yapmış kültürlü ve siyaset uzmanı kişilik. izlemeye devam edeceğim.
  • 2014 yerel seçimleri için ankara çankaya'dan adaylığı konuşulmaktadır. aday olur ve de seçilirse yıllardır çankaya'da chp'ye oy vermiş, ve belediyecilik hizmeti anlamında mağdur olmuş ilçe sakinlerine hak ettikleri hizmeti götürmesini dilediğim kişidir.
  • çankaya için başkan adayı olarak açıklanacağı dedikoduları dolanıyor.
  • durdu özpolat'a yakın olan halkinhabercisi.com sitesinin bugünkü haberine göre çankaya belediye başkanlığı kesinleşmiştir.

    http://www.halkinhabercisi.com/…onaklari-operasyonu
  • kendisi ne kadar donanımlı bir insan olursa olsun (onu da bilmiyorum ama diyelim ki öyle), babasının, zamanında yaptığı basiretsizlik arkasında kötü bir miras olarak durmaktadır. benim fikrime göre chp, çankaya için iyi bir seçim yapamamıştır. seçimi kazanır şüphesiz, yine de yirmi yıl önce belediyenin melih gökçek'e ucuzuna teslim edilişinin acısını bu yirmi yılın her anında yaşayan sosyal demokrat çankaya tabanının kalbini kanırtıp çizecek bir isim olarak görüyorum kendisini. herkesin hissiyatını bilemem. ben ve çevremdeki insanların hissiyatı bu şekildedir.

    edit: entrim, adaylığı ile ilgili olduğu ve bu hissiyatım değişmediği için silmiyorum. ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, seçimden bu yana başarılı ve çalışkan bir görüntü veriyor.

    yıllar sonra edit: ikinci döneminde belirgin bir atılım yapmadığını düşünüyorum, umarım tekrar aday olmaz.
  • 1999'da ankara'yı melih gökçek'e teslim eden doğan taşdelen'in oğlu.

    taşdelen soyadını duymak bile mide bulandırırken, taşdelenlerden ikincisini çankaya'ya aday yapmak?

    ne diyelim... hediyesi az gelmiş, büyükşehire aday gösterilseydi, chp genel başkanı falan yapılsaydı?

    kendisinin aday yapılması hatay'da lütfü savaş'ın aday yapılması kadar iğrençtir.
  • babası sayesinde ankara belediyesi gökçek'e hediye edilen çiçeği burnunda aday. babasinin dikmen'deki evine kına yollanmisti . hafıza tazelemek iyidir. hoş, buyuksehir'e yavaş gibi bir aday gosterildikten sonra çankaya kime layık görülmüş dert değil.
  • ankarada gokcek hanedanligina alternatif hanedanligi kurmaya niyetli muteahhit sulalenin oglu. chp ye degil -sosyal demokrat, solcu olmalarina ragmen - ankarada mansur yavasa oy verecek insanlar babasinin yaptiklarini ve cankaya belediyesini nasil ciftligine cevirdigini unutmadan kendisine oy vermeyeceklerdir.
  • babanın ne hayrını gördük de senden medet umacağız denilen aday

    (bkz: seni sevmedim sütoğlan, zaten babanı da sevmezdim)

    zamanında melih gökçek'e ankara'yı altın tepside sunan babasının eksi karması yettiği gibi bir de hüsamettin özkan bağlantısı var ki evlere şenlik.
hesabın var mı? giriş yap