• scorpions'in guzide parcalarindan biri..
  • sözlerinin ne anlattığını burada tekrarlamanın garip olacağı şarkı. buram buram hasret kokan şarkının müziğidir zaten. pek buruk pek ümit doludur.
  • kanımca, scorpions'ın en güzel balladlarından biridir. ve sözleri şöyledir;

    arrive at seven the place feels good
    no time to call you today
    encores till eleven then chinese food
    back to the hotel again

    i call your number the line ain't free
    i like to tell you come to me
    a night without you seems like a lost dream
    love i can't tell you how i feel

    always somewhere
    miss you where i've been
    i'll be back to love you again

    another morning another place
    the only day off is far away
    but every city has seen me in the end
    and brings me to you again

    always somewhere
    miss you where i've been
    i'll be back to love you again
  • hakkiyla yasanan bir uzak mesafeli iliskinin* sarkisi. adam oradan oraya gezip dururken pek de hayattan zevk alir gibi degil, "cin yemegi yedim, otele dondum, siradan iste" diyor. sevdigine ulasmaya calismis, ulasamamis, yaninda olmasini o kadar istedigi kisinin sesini bile duyamamis, kederlenmis.

    ama bakin isin bir de diger yani var. yollar sonunda hep o sevdicege cikiyor, adam sonunda ona donuyor ya hani. iste isin guzelligi adamin dondugunde onu orada kendisini bekliyor bulacagi konusudaki inanci ve guveni. ozlenenin ozledigini biliyor bu adam, haybeye geri donmuyor, onu sevmek icin geri donuyor ona. o kisi bu guveni vererek bu sevilmeyi hak ediyor bal gibi.

    sevdiginden uzak olmak ve ozlemek gurbette yasayanlara pek yabanci duygular degil, evet ama donunce sevilen ve ozlenenin orada bekliyor olacagina olan inanc gurbette yasayanlarin pek coguna yabanci ne yazik ki. yine de her seye ragmen "always somewhere miss you where i've been. i'll be back to love you again."
  • mükemmel bir dans parçasıdır. insanın sevdiceğinin gözlerinin içine bakarak söylenesi, müthiş bir hafif dans melodisine sahip scorpions'ın en güzel icraati.
  • 1979 tarihli, guzel bir scorpions parcasi olmakla birlikte, girisi calintidir. 1973 tarihli, lynyrd skynyrde ait, simple man isimli sarki hem orijinaldir hem de daha guzeldir.
  • (bkz: never there)
  • muhtesem bir muzige sahip olmasina ragmen sozlerinin eve uzun suredir ugrayamamis bi adamin sevdicegine serzenisi konulu olmasi cok hafif bir hayal kirikligi yaratmaktadir.buna ragmen sarkiyi golgelemez.
  • her long distance relationshipin soundtrackinde bulunan parça.
  • bir dizi scorpions arpeji'nden sonra vokalin distortion gitar eşliğinde, "olveyzs saaamveğeğeğeee" diye nağmeli nağmeli girdiği 3,5 saniyelik bölüm şarkıyı geri sarmak suretiyle tekrar tekrar dinlenesidir.
hesabın var mı? giriş yap