*

  • bugün cuma karneler alındı . sosyal medya hesapları whatsap durum güncellemeleri bu tür resimlerle dolup taştı. kimisine göre teşekkür almak berbat bir sonuçken kimisine göre lütuf. güzel cümleler eşliğinde paylaşmış. öğretmenler bu pozlar için köşeler oluşturuyor . ayyy çok tatlışlar şöyle olsun böyle bahtları açık olsun. karneler sokuluyor gözümüze belgeleri eşliğinde. sanki bir tek bana anormal geliyor bunları sergilemek.
    kendim hiç sosyal medya kullanmamış biri olarak çevremden duyduklarıma göre söylüyorum, whatsaptan gördüklerim bunları düşündürdü. insanlar sevincini paylaşabilir diye düşünsem de öğretmenlerin tek tek resim çekmesini bunları paylaşmasını beklemek külfet olur herhalde. bende de var iki çocuk karneleri de güzel ama soran eşe dosta söyleriz o kadar. eski zamanlarda kalmış düşüncelerim böyle, herkes istediğini yapabilir nefretle bahsetmiyorum sadece ufaktan eleştiri.
  • ben paylaşmadım, dahil olmadığım grup.

    çocuğunun karnesiyle hava atan anne.
    (bkz: prens ve premses annesi olmamak)
  • an itibariyle sezon açılmıştır.
    hayırlı uğurlu olsun prens ve prenseslere(!) maşallah çok tatlılar kuzucuklar :)
    biz takdir aldık :)
    karne sevinci :)
    bla bla bla...
    e okul çıktı, mertlik bozuldu. karne heyecanı mı kaldı ki! millet önceden notunu, belgesini görüyor. bu günün de içi boşaldı anlayacağınız.
  • ego patlamasıdır.
  • hayatlarındaki en değerli şeyin özel gününün, mutluluğunun resmidir.

    insanlar ister selfie koyar, ister manzara, ister yemek, isterlerse düğün fotosu... hoşuna giden, özel olan, onu anlattığına inandığı ne varsa o. bırakın insanlar içlerinden ne geliyorsa onu yapsınlar.

    artık görmek istemediğiniz insanları takip etmeme lüksüne sahipsiniz. kaldı ki 1 mili saniyede yukarı yollayabildiğiniz postun 10 saat dedikodusunu yapmanızı ben çekememezliğe bağlıyorum.

    ne evliyim, ne çocuğum ne de yeğenim var. olsaydı da boy boy paylaşırdım.
  • şimdi tam meriç entryleri ifşa platformu için yazmışım gibi olacak ama, bu zaten -sanırım- istisnasız her çocuğa verilen teşekkürleri - takdirleri sosyal medyada paylaşmayan annelere çok ciddi saygı duyuyorum..
  • bu yozlaşmışlığı eleştirmeye de çekememezlik denildi ya, bugünlük sözlük bana yetti.

    edit: kıskanıyorsunuz da denildi ahahaha. cidden inanılmaz.
  • üstteki arkadaşın dediği gibi tamamen yozlaşmışlıktır.
  • bu tarz paylaşımları bir tek ben mi istismar olarak görüyorum acaba? bu yaparak hangi duygunuzu tatmin etmeye uğraşıyorsunuz ve niye çocuklarınızın sıçtığı boka kadar afişe ediyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap