• trabzonsporun transfer dönemi bitmeye yaklaşırken anlaştığı futbolcu. kendisi tomas jun'un kiralanmasıyla boşalan yabancı kontenjanıyla gelmiştir. umarım tomas jun'u aratmaz, aratırsa durum çok vahim demektir.

    http://www.trabzonspor.org.tr/…id=449&haberid=32643
  • bu sene ankaraspor'da top koşturan sırp oyuncu, öztürk pekin'in telaffuzuyla 'yokaayyy'.
  • almanya'nın koblenz takımında oynamakta olan futbolcu.
  • trabzonspor'un sırf transfer etmiş olmak için aldığı adamlardan sadece biri. zaten görüldüğü gibi de tutunamadan gitti. gerçi kısa bir süreli mallorca'da oynamışlığı bile var ama işte dediğim gibi kısa bir süre. kızılyıldız'dan gelmişti trabzon'a; tekrar oralara dönemeyecek kadar kötü bir dönem geçirip, almanya ikinci ligi'ne gitti.
  • trabzonspor'un son 10 senedeki mevsimlik yabancılarından sadece biri. halen daha trabzonspor taraftarlarınca bir referans olarak kullanılmaktadır. şöyle ki, takıma yeni bir transfer olduğunda eğer bu adam ilk maçında güzel bir top oynarmışsa kendisi hakkında "cokay da böyle ilk iki maç süper oynadıydı ama sonra gördük" denir. üçüncü maçında da iyi oynarsa bi nebze götü kurtarmış olur. bu olaya (götümden sallıyorum şu an) "cokay eşiği" denir (salladım, ohh).

    bi de ilginç olan bu adamın trabzonspor forması altında attığı gollerin çoğu (az gol atmıştı, hepsi de olabilir) kale çizgisi üzerinde, gelen topa son dokunuşu yapmasıyla gelmişti.
  • trabzonspor'un szmyek'in golüyle 1-0 önde götürdüğü gaziantepspor trabzonspor maçında tamda gaziantepspor'un inanılmaz bir baskıyla trabzonspor'u bunalttığı dakikalarda sahneye çıkmıştı djokaj, yattara kaleciyle karşı karşıya kalmış ve sol kanattan topu boş kaleye yollaması için djokaj'ı bir kaç dakika beklemişti, djokaj bu pozisyonda bile tedirgin olup topla birlikte girmişti kaleye. allahtan ramazan tunç yoktu o zaman antep'te kafa göz dalardı bu müezzin kılıklı herife.
  • koblenz deki başarılı performansından sonra 1860 münih e gitmiş ara transfer dönemiyle bonservisi elinde gezen topçular kervanına katılmıştır.
hesabın var mı? giriş yap