• eskisinden hiçbir farkı olmayacak kızdır. ulan tecavüze uğramış adı üstünde tecavüz bu zorla. kızın psikoloji zaten bombok olacak. destek olacağına yooooo sen başkalarının oldun mu diyeceksin? ee hani seviyordun sen bu kızı hani aşıktın? ulan aşık olmasan bile üzüleceğin duruma aşık olduğun kızsa eğer nasıl bu sebeple bırakacaksın? bırakılacaksa da bu sebepten artık bırakılamayacak sahip çıkılacak kızdır bence.
  • insan olanın duygularını değiştirmeyecek olay ama bir yandan da cinayet sebebi, çünkü o olayın zanlısı bildiğin 1 sene sonra çıkıverir dışarı, sübyancıları bile serbest bıraktılar dün, aşık olunan kızın acısını biraz hafifletmek için o cinayeti işlemek gerekebilir, zanlının nefes almamasını sağlamak gerekebilir.
  • bu konu hakkında trollük yapabilen insanın aynı durumda kalması gereken olay ya da yok lan tabii ki gelmesin senin başına da üzücü olay sonuçta.
  • aşık olan kişi için bir (bkz: adamlık) sınavıdır.
  • onun yaşadıkları, maruz kaldıkları yüzünden bireyin kalbini parçalaması gereken olaydır.

    sevgiliniz lan o sizin. sarıp sarmayalayacaksın, aldığı yaraları unutturmak için sevgiye boğacaksın.
    götünü dönüp gideceksen insanlığını iki defa sorgulatırsın insanlara. belki de o talihsiz olaydan daha çok yara verirsin bunu yaparsan.
    bi de tabii kardeşin anan tecavüze uğrasa sokağa atacakmışın demektir bu. ya da allah korusun aileden biri ölümcül bir hastalığa yakalansa eve almayacaksın filan.

    kimse tecavüze uğramayı kendisi seçmez, istemez. ha araba çarpmış, ha gasp edilmiş ha tecavüze uğramış. tamam belki daha ağırı. nasıl ki sevdiceğine araba çarpsa başında nöbet tutarsın düzelene kadar, tecavüzde de yapman gereken o dur. nasıl ki kırmızı ışıkta 110 km hızla geçen bir arabanın alkollü sürücüsü çarptığında sevdiceğine, tek suçlunun şoför olduğunu bilirsin, tecavüzde de tek suçlu eylemi gerçekleştiren hayvandır sevgilinin suçu yoktur bunu bilmelisin.

    not: hymen, ya da bekaret ya da daha rahat anlamanız için zar boş kavramlardan ibarettir. ona saçma anlamlar yükleyip yüceltmek de sadece insanoğluna has komik bir beceridir.
  • halihazirda memleketim için hissediyorum bu yaşandığında olacakları.
    ve fakat seviyorsam bunu unutması için üzerime düşeni yapmak zorundayım.
  • hayatın insana vurabileceği en büyük tokatlardan bir tanesidir.

    hayır arkadaş, ben şunu da anlamıyorum. onun en çok yanında olman gereken zamandır bu. en çok destek olman gereken zaman. vay efendim hiçbir şey eskisi gibi olmazmış da, vay efendim o kız benim için bitmişmiş de falan filan...
    ulan olm sığır mısınız? sevdiğiniz kızın düşmesi, sevdiğiniz kızın elinin kesilmesi, sevdiğiniz kızın hasta olması, sevdiğiniz kızın kaza geçirmesi gibi bir olaydır sevdiğiniz kızın tecavüze uğraması.
    diğerlerine göre daha fazla acı verenidir belki (kaza hariç). yani sonuçta istem dışı olan, zorla yapılan, kıza fiziksel ve ruhsal zarar veren bir olaydır.

    sen şimdi kız trafik kazası geçirdi diye ilişkini bitiriyor musun deyyus?
  • insanın içindeki dexter'ı ve içindeki the dark passenger'ı çıkarmasına neden olabilir. böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorken gerçekleşmesi halinde insan neler yapabilir? birçok kişinin hayatını etkiler.
  • (bkz: irreversible)
  • kızın çöpte, sizinleyken olduğundan daha temiz olacağı trajedi.

    düşünsenize sırf entry denen sikik şey uğruna bile iğrençleşebiliyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap