• başıma bir şey gelmeyecekse beğenmediğim film. festival filmi misin mübarek. sonuna kadar dayanamadığım nadir filmlerden. kıvanç da olmasa film emin olun hiç izlenmezdi.
  • bir şeyler eksik kalmış bu filmde. yusuf babasına niye arayıp sormadığını sorduğunda arabada, öyle gerekti şöyle sandım ama yanlış yapmışım vs diyor. ben flashback bekliyorum yok. bir de hemşire ile ne ara diyalog kurdun, evine gittin. facebook tan mesaj yazdığın her insanın evine gidebiliyormusun ki araya böyle sahne koydunuz anlaması zor. sonuç olarak anadolu kırsalı ve anadolu kültürü, aşıklar kültürü açısından önemli ama yeterli bir film olmamış.
  • babamı kısa bir önce kaybettiğimden olsa gerek film içimden geçti. kıvanç tatlıtuğ oyunculuğu diye bir şey var , ne oynasa o oluyor . settar tanrıöğen'i izlerken bir an çetin tekindor sandım . edit : tekrar izledim yine çok beğendim . kıvanç hayranlığım arttı . izleyip beğenmeyenler bu kadar yüzeysel olmayın
  • oğlum neler yazıyorsunuz ya film yorumlayayım derken. yeni çıkan filmler için ekşiye bakılmayacağından emin oldum artık.

    güzel film. benim yorumuma da aldanmayın. sadece eski filmlerin yorumları kayda değer artık bu sitede. konusu monusu güzel gibi geldiyse izleyin.
  • izlerken nuri bilge ceylan filmlerini anımsatan, ancak o doyumu vermeyen bir film.
  • kıvanç tatlıtuğ'un oyunculuğunu bir festival filminde görmek güzel. yani bu yakışıklı adamı, güzel kızlarla başrollerde görmeye alışığız da bu tip bir rolde ben ilk defa izliyorum. bundan sonrası spoiler.

    babasına 25 yılın hesabını sormaları, cevap alamamaları, bırakıp da geriye dönememesi üzdü. babasının da 25 yıl aramayıp kasketinde fotoğrafını saklaması kızdırdı. yollar, fotoğraf karelerinden oluşuyormuş hissi veren görüntüler çok iyi olmuş. sanat yönetmenini tebrik etmek gerekiyor. son olarak, babası ölünce, babasının dostlarından biri gelip, "baba dediğin hep yarım kalmış kelimedir. babalar hep yarım kalır" diye teselli etti. filmin en can alıcı sahnelerinden biriydi sanırım. babalar hep yarım kalır.
  • film sıkıcı ilerlesede, sonda benim için bir son olacağını tahmin ediyordum izlerken. muhtemelen 2 ay önce babamı kaybetmiş olduğum için, son fotoğraf sahnesi çok etkiledi. bu süreçleri yaşamış insanlar için vurucu oluyor sanırım bu tarz filmler, yaşamamış insanlar için aynı etkiyi yaratmayabilir. film uzun değil yine de her halukarda beklentisiz izlenebilir. birde settar tanrıöğen de çetin tekindor gibi geldi ara ara.
  • nuri bilge ceylan tadında yavaş ilerleyen hikayesi sessizlikte gizli bir film gibi olmuş
  • zaman kaybı
  • yorumlardan gördüğüm kadarıyla; bu filmi anlayan anlar arkadaşlar. anlamıyorsanız yormayın kendinizi!
    yorum da yapmayın. bırakın anlayanlar anladı zaten!
    akşam akşam içime bir demir yumruk oturtmuş film.
hesabın var mı? giriş yap