• akp'li, şaka şaka chp'li istanbul belediye başkanı ekrem imamoğlu'dur.

    kaynak

    kabul edin önce sövdünüz ama ekrem imamoğlu'nun adını görünce "ay çok tatlı, çok sempatiiik" dediniz değil mi?

    sayın başkan anma gününü sanırım balo ya da partiyle falan karıştırmış. hatta dilek hanım da ekrem kendine gel ne saçmalıyorsun türünden bir şey söylüyor ama ekrem bey durur mu? inanılmaz mutlu bir şekilde devam ediyor dansına. böyle bir günde en azından gülmeseydi iyiydi.

    o değil de, şu hareketi ak partili birisi yapsaydı koparılacak kıyameti hayal bile edemiyorum. ama yapan chp'li olunca "bir bildiği vardır" denilip savunulacaktır.

    arkadaşlar lütfen önyargıyı bir kenara bırakıp 10 saniye mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi. lütfen sevginizin mantığınızın önüne geçmesine izin vermeden empati yapın, çok rica ediyorum. çok sevdiğiniz bir insan vefat ediyor, siz onu ölüm yıldönümünde yâd ederken iki kişi çıkıp dans ediyor. ne düşünürdünüz?

    edit: beni engelleyen yazar arkadaşlarımdan özel bir ricam var. lütfen "seni engelledim" şeklinde mesaj atmayın, direkt engelleyin gitsin.
  • adamlar sevgi gördü mü el feneri tutulmuş koyun gibi oluyorlar. ne güzel dans ediyor işte insanlar, sana ne battı burada da buna başlık açıyorsun?

    tanım: istanbul belediye başkanının medeni bir ülkede yaşıyormuşuz gibi hissettiren hareketi. kendisini pek sevmesem de bunu beğendim.
  • fazla tiktok izlemekten aptala dönmüş biri olabilir.
  • atatürk bu çifti görse çok mutlu olacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
  • mesele niyet. anısına ve şerefine de dans edilir, ölümünü "kutlamak" için de dans edilir. biz kimin neye niyet ettiğini çok iyi biliyoruz.
  • yani, trol vs asla değilim girdilerime bakabilirsiniz. linç yiyeceğim, kaşınıyorum biraz biliyorum ama yazmazsam olmayacak.
    atatürkçü bir öğretmenim. 10 kasım atatürk 'ü anma etkinliğinde alkış olmaz, dans olmaz. dün biz de anma programı hazırladık, alkış yoktu. adı üstünde' anma'. siz kalkıp herhangi bir cenazede dans ediyor musunuz?
    başlığı açanın niyetini bilniyorum, nickaltını incelemedim. sadece başlıktaki girdiye baktım. izlediğim görüntüye çok fazla dayanamadım, anma gününde gülerek dans eden kişilerin alkışlanması nasıl bir görüntü? isimlere göre reaksiyon gösteriliyor artık ekşi sözlük'te. arkadaşlar bir şey ya doğrudur ya yanlış. burdaki yanlış. kim yapmış olursa olsun yanlış. ve burda söz konusu atatürk, farkında mısınız? tüm siyasetin, her şeyin üstünde olması gereken kurucu liderimiz.
  • ne tatlıdır ne sempatiktir. düğüne mi geldin baloya mı geldin? anma törenindesin bir zahmet şov yapma da makamının gerekliliğini yerine getir sadece. ha anıtkabirde rte için slogan atılmış ha anma töreninde dans etmiş. ikisi de aynı rezillik bence.
  • 36 askerimizin şehit olduğu gün, kahkahalarak atarak neşeli bir sekilde konusma yapan siyasi şahısa.

    görsel

    reis diyerek oy verenlerin sorgulamasina şaşırdığım olay.

    pardon yaa ,,sorgulamak ve siyasal islam...
    bu ikisi çok başka kavramlar.
    sen de haklısın.
  • bence pahaliliktan misafirlere bir ikram yapamamis, ondan boyle vakit doldurmaya calisiyor.

    sen bosver bunlari da ekonomiden konus..
  • başlığı açanın niyeti bellidir, ki atatürk’e ölmeden sorulmuş olsa muhtemelen kendisi de arkasından yas tutulmasındansa dans edilmesini isterdi.

    ancak, benim düşünce yapıma ters bir davranıştır.

    ben, kendi yaşam mücadelemize dalıp birçok şeyi unuttuğumuz hayatlarımızda en azından bir gün fikirlerini düşünmeyi, silah arkadaşlarıyla beraber ne badireler atlattığını okumayı, anlamayı veya anlamaya çalışmayı, hissetmeyi tercih ediyorum. değil dans etmek, tebessüme bile ar ettiğim yılın tek günüdür 10 kasım.

    eşinin dahi utandığı çok belli oluyor, ayıp etmiştir.
hesabın var mı? giriş yap