• birinci salonunun eski halini pek bilmesem de, club nokia sponsorlu halini pek beğendiğim sinema salonu. önünüzde uzun boylu bir insan olması görüş açınızı etkilemiyor. ama uzun bacaklara sahip biryseniz bacaklarınızı nereye sokacağınızı bilemez halde dört döndüren koltuk aralığına sahip o ayrı bir mesele. ama eğer 8. ve 9. sıradaysanız, bacaklarınız sorun olmaktan çıkar. çünkü 9. sıranın önünde büyük bir boşluk, 8. sıranın önünde ise ayaklarınızı koyabileceğiniz bir korkuluk bulunmaktadır. ısrarla bayinizden isteyiniz!
  • stadyum tadında bir salona sahip olan mekan. ses ve görüntü* kaliteside ayrıca muhteşemiş. ben bugun bunu gordum
  • filmin sesinin kısıklığından şikayet edenlere bu filmler lazerle yıkanıyo, oynattıkça sesi gidiyor gibi anlamsız bir cümleyle cevap vermiş sonradan da arkadaş makinisit galiba gelsin oynatsın filmi çok biliyosa diye çıkışan , herhalde aynı filmleri defalarca seyretmekten sinirleri bozulmuş diye düşündüğüm makiniste sahip sinema.
  • fiyatlari oldukca makul, ses duzeni gayet iyi, koltuklari genis, ekrani buyuk, guzel bir yere oturunca gayet keyifli film izlenen sinema.
  • ses ve yer düzeni kötü, yer göstericilerin para istediği; uğramamanın en doğru karar olacağı mekan. fiyatı da diğer sinemalarla aynı, bir de yer göstericiye para verirseniz daha pahalıya daha kötü bir sinema deneyimi yaşarsınız. hele bir de insan(?) köstümünde mahlukların önüne veya arkasına oturursanız sinemadan da, filmden de, dünyadan da soğuyabilirsiniz.

    artık sinemada film izlemek hiç mantıklı gelmiyor bana.
  • bacaklarımdaki ağrının sorumlusu. her iki sıra koltuktan biri sökülse anca insani standartlara ulaşabilecek sinema salonu.
  • her zaman yer göstericilerinin birileri ile tartıştığını görmenizinn işten bile olmayacağı beyoğlu semti sineması. yıllardır festivallerde mecburiyetten giderim ve her zaman o sinir bozucu yer göstericilerce tacize uğrayan birilerine rastlarım. ya bir elleri ceplerinde bozuk paraları şıngırdata şıngırdata para vermeniz gerektiğini ima ederler ya verilen parayı beğenmezler ya kendi başına yer bulanlarla gereksiz yere atışırlar yada daha anımsayamadığım bir nedenden seyircilerle polemige girerler, adeta terör estirirler. hayır sinepop'takiler de emek'tekiler de para istiyorlar ama hiç birinde de bunlarınkine benzer gereksiz, haddi aşan usluplar görmedim. zaten sinema da öyle sevimli bir yer değil bu zat-ı muhteremler iki kere çekilmez oluyor.
  • ıssız adam filmini ziledikten sonra her önünden geçişimde gözlerimin dolduğu sinema
  • havalandırma sistemi o kadar sesli çalışıyor ki bal'ın gösterimi sırasında filmin bazı sahnelerinde sesini bastırdı resmen o derece. birde projelendirmesini ve onayını kim yaptı ise o menfezler ile o mahal havalandırılmaz arkadaş. havalandırmaya kalkarsan da öyle pancar motoru gibi ses çıkar.
  • emek sineması, beyoğlu sineması, sinepop ve yeni rüya sinemasının kapanmasının ardından uluslararası istanbul film festivali sinemaları dahilinde yaşamını sürdüren tek sinema olarak kalacaktır.
hesabın var mı? giriş yap