• kadıköy'de son zamanlarda yaptığımız keşiflerden en güzeli, geçen gün ve ondan önceki gün ve hatta evvelsi gün yaptığımız şey. a'tolia'nın inanılmaz çavdar ekmeği içindeki kar mantarı çorbasını ve hangisini seçeceğimize karar veremediğimiz pidelerini geçiyorum, bence en güzel özelliği cam kenarında otururken sokaktan geçen bir dostu görüp çağırıvermemizdir. mükemmel çalışanları, samimi ve ilgili garsonları, üstün servisi ve klimasıyla bu yazın mekanı, bahariye ayağı buluşmaların noktası, özlenecekler listesinde üst sıralarda. ama zaten mekanları kendileri yapan beraber gittiğimiz insanlardır.

    (bkz: hüzün ki bize en çok yakışandır) (yanlış yazmışsınız arkadaşım, "hüzün ki, en çok yakışandır bize" olacaktı)
  • a'tolia kadıköy'de burger king'in sokağında, eskiden mado olarak pek hazzetmediğim ve fakat mado yerine açılınca da bir önyargı ile karşıladığım bir mekan iken, müthiş çavdar ekmeği içi çorbaları gayet ekonomik fiyatlara (mesela şu tarih itibari ile kremalı mantar 1950, mercimek ve domates 1850) servis edilen, kibar garsonları ve güzel servisi ile lüks restoran havasını, modern dekorasyonu ve her damağa hitab eden yemeklerini çabuk servis etmesiyle fast food tadını buluşturan, bütün bunların yanı sıra anılara fon oluşturması ise cabası olan, ankara'da da 3 şubesi bulunan, umarım batmaz yada kalitesini bozmaz yada fiyatlarını birden arttırmaz diye işkillenmeme sebep olacak kadar sevdiğim nefis yemekli nefis restoran.
  • ankara bilkent ankuva'daki subesinde mutlaka maydonos corbasi icilip, somon soslu fettucini yenmesi lazim gelen mekan.
  • disaridan fastfood tarzi görüntüsü yüzünden önceleri önyargi ile yaklassamda harika kendine has menusuyle günden güne ün yapan restoran.döner,salata,krep,corba,pide cesitleri ile olusan menuden secim yapmak zor oldugundan en iisi bi arkadas grubu ile gidip herkesin farkli yemek yemesidir.böölece cogunu test etme imkani elde edilebilinio
  • şu ana kadar ekmek içi çorbasının ekmeği de yiyp bitirebilenine rastlayamadığım ama çorbası tıka basa doyuran lokanta. ekmeğin atılmasına gönlünüz razı olmuyosa ya da parasını verdim kardeşim istiyorum diosanız çorbayı içtikten sonra ekmeği paket yaptırabiliyosunuz. temennimiz avrupa yakasına da bir şubesinin açılması.
  • sizin istemenize gerek kalmadan ekmeginizi paket olarak isteyip istemediginizi soran yer
  • başta oldukça makul fiyatlarıyla bizi kendine bağlayıp sonra fiyat ayarlamasına gitmesine rağmen vazgeçilemeyen hakikaten çok başarılı mekan. çorbasına zaten diyecek bir şey yok, özellikle domates çorbası mutlaka denenmeli, bunun üstüne bir de tavuklu mantarlı krep yenir ki allah allah*. ayrıca bu müessesede advantage card'ın geçerli olması da advantage campus kullanıcılarını mutlu etmiştir, ne güzel yersin sen a tolia.
  • ne zaman istanbula gitsem mutlaka ugrayip corbasini ictigim, mekani pek guzel, yemekleri pek leziz,garsonlari pek sevimli ve fiyatlari pek bir makul olan yer. kadikoydedir.
  • 'ekmek içi çorba,nasıl yani?' nin 'şu ana kadar olmadığı kabahatmiş ki' şeklinde yanıtı olan mekan.
    ayrıca arta kalan ekmekler çöpe atılmıyomuş, belediye'ye veriliyomuş böylece hayvancağızlarımız da nasibini alıyomuş.
  • 65 cm lik kocaman pideler ve tavuklu krepiyle bizi bizden alan mekan.
hesabın var mı? giriş yap