• türkiye'de asgari ücretle geçinip kredi ile araba alan zengin yurdum insanını anlayamazlar.
  • her sabah ceo gibi giyinenlerini gördüğüm fakirler. nasıl bir fakirlik varsa artık yazık. paran yoksa bir mercedes falan alırsın hiç değilse adet yerine gelsin.
  • leş gibi de terler bu pis fakirler.
  • üçüncü dünya ülkeleri için araba üretirler.
  • gerçekten çok fakirdirler. burberry katalgolarında gördüğümüz adamlar vardır hani, koyu krem rengi uzun bir kaşe palto giyerler. önlerindeki düğmeler hep iliklidir. altlarında kanvas bir pantolon, "camper" diye bildiğimiz ayakkabıdan vardır. saçlar jölesiz ama şekilli ötesidir. fotoğrafta altında bisiklet, ön tarafından kollarını adama dolamış güzel ötesi bir hatun olur. adama çok ağır özenilir ama bilinir ki nasılsa böyle bir adam yoktur, katalog insanıdır o. işte bu adam hollanda'da her gün bisiklete binen adamdır. o kadar fakirdir ki altına hiç değilse bir vw golf çekememiştir. hatta bu adam evden alış verişe bile yürüyerek gider. avm otoparkı bile görmemiştir hayatında. avm kapısında en yakın yere park etmek için kimsenin kafasını ezme keyfini bile yaşamamıştır.

    fakir seni...
  • bisiklet fiyatlarından bir haber olan malların eleştirdiği fakirler. sen götüm götüm 2. eş araba ararken 10 bin liraya adamlar 15 bine alıyorlar o bisikletleri . kaldı ki avrupa'da ikinci el araçlar 3-4 bin lira civarında olabiliyor türkiye'de 15 bin verdiğin arabalar . he lüks araba alıyorsan o ayrı koçum fazla gelen paralarını dolayıp dolayıp tadına bakarsın .bisiklet sürmenin keyfi ve bisikletlilere ait olan ayrı yollar sayesinde trafikten kurtulmak gibi aantajlardan uzun uzun bahsetmeye de gerek yok . ha bir de audi e-bike gerçeği var. o kadar paran varsa bana bi hediye alsan be canım o paradan .
  • biri artik benim.
    evimle isim arasi 6.1 km, isimle spor arasi 8.5 km, sporla evim arasi 3 km. simdilik gayet memnunum...
  • o kadar fakirlerdir ki bindikleri karbon kaliteli bisikletler burada 2. el araba parası eder.
    (araba: kartal)

    düzenli karbon salınımı yapan araba düşkünleri tarafındanpek sevilmemişlerdir.

    edit: sonradan biraz daha bisiklete merak sardım ve gördüm ki ne 5 10 u 40 50 ye bile bisikletler var.

    ha ama düşüncelerim de değişti bu sürede. kaliteli elektrikli motorlar yeni favorim, türkiyede yaygınlaşsa da girişsek şu işe
  • kalp yaşları, kafa kağıtlarından 15 yıl küçüktür; mercedesli türklerin ise 15 yıl büyük.
  • aylık akbille tıklım tıklım belediye otobüsüne binip işine yetişmeye çalışan kişiler tarafından eleştirilir.
hesabın var mı? giriş yap