• hemen birini kalkmaya zorlayip oturtulmasi gereken teyzelerdir. bu teyzeler kilolu ve kisa olup, tutacaklari tutgaca bile tek elle uzanarak zar zor yeti$irler. bu hallere ona aci verdigi kadar, o acinin teyze kalcasi cevresinin karekoku kati kadar da ayakta duran diger insanlara aci verir.
    yaninda dikilen, cevresinde cica dolu 6 adet 19 litrelik damcana ile otobuse binmi$ gibi olur. yainda yay atarsin. teyze bu konumunu zaten zor stabil tuttugundan ilerleyemez, donemez, geci$ icin yer veremez. ustelik sikintisi zamanla hakli olarak sinir yapar, saga sola sarmaya ba$layabilirler.
    lutfen yer veriniz...
    (ara: *teyzeleri)
  • otobüslerimizin vazgeçilmezleri hatta demirbaşlarıdırlar.bu teyzeler kapıdan bindikleri anda kendilerini şekilden şekle sokarlar ve gözleriyle bir genç görsemde yerinden edip günlük küfürümü yesem diye düşünürler.
    bazıları özellikle sabahları gençlik nereye gidiyor naraları atarlar ve yanlarına aldıkları iki üç kişiyle gençleri yerden yere vururlar.
    (bkz: gençlik nereye gidiyor).
  • bu teyzelerin bi de 30 poşetli versiyonları vardır ki bunlara derhal otobüsün çeyreği terkedilmelidir...aksi durumda üzerinizde gerçek teyze parçacıkları, soğan, domates, yeşillik demetleri bulabilirsiniz...
  • genellikle baş örtülü versiyonları otobüse ilk adım attıklarında "bisss" efekti veren teyzelerdir. bismillahirrahmanirrahim demek isteseler de ses onların küçücük hançerelerinde eriyip gittiğinden yalnızca bis kısmı duyulur. genelde gül suyu kokan bu teyzeler, otobüsün ani frenleri esnasında arka kapıdan ön kapıya doğru savrulmalarıyla da ünlüdürler. savrulduklarında ise; kıçları başları her tarafları açılıverir ve nahoş görüntüler oluşur.

    düzeltme: arch101'e fizik bilgilerine dair düzeltmesi için teşekkürler.

    adam aynştayn beyler...
  • herhangi saglam bir yeri tutmak yerine birbirlerini tuttuklarindan ani bir frende hepsi beraber lobut gibi dusudusuveren dezzelerdir
  • yer vermeniz için ''gençlik bozuldu'' yeni nesil bik bik vb. gibisinden laflar eden versiyonları da olan teyzelerdir. inatla yer vermemeye devam ediyorum.
  • ayakta durmaya elverişsiz kısa otobüs teyzeleri cümlesinde anlatılmaya çalışılan aşağıdakilerden hangisidir?

    a.) teyzeleri bindirmek için kısa otobüs ve uzun otobüs diye ayrılan otobüsler yapmışlar.

    b.)ayakta durmaya elverişsiz otobüs yapmışlar.

    c.)ayakta durmayı başaran*otobüs yapmışlar.

    d.)bunların hepsi

    e.)bunların hiçbiri
hesabın var mı? giriş yap